Închide meniul
Foto

Clipe de panică la Ripensia Timişoara – Dinamo: „Nu mai puteam să respir, m-a lovit din spate”. Cosmin Matei a rămas fără aer

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 septembrie 2021, 21:06

Reclamă

Panică pe arena „Dan Păltinişanu” din Timişoara. Pe finalul meciului Ripensia Dinamo 0-1, Cosmin Matei a speriat pe toată lumea. A rămas fără aer câteva secunde şi se credea că vom asista la o nou tragedie. Din fericire, , Matei și-a revenit și a intrat pe gazon pentru finalul de meci, dşei ambulanţa a intrat pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, clipe de panică la Timişoara

Cosmin Matei, marcatorul singurului gol al întâlnirii, a fost lovit din spate de Yuri Stephane Coulibaly. Jucătorul din Cote d’Ivoire s-a oprit direct în spatele „decarului” dinamovist, care a rămas preț de câteva secunde fără aer. „N-am reușit să respir, m-am panicat. Au fost 10-12 secunde. Jucătorul m-a lovit în spate”, a spus Comsin Matei la finalul meciului, conform digisport.ro.

Dinamo, victorie în faţa unei echipe de ligă secundă

Dinamo şi-a revenit în Cupă, chiar dacă în campionat stă foarte rău. După 9 etape DInamo are doar 6 puncte şi şapte înfrângeri. „Important este că echipa merg mai departe. Mă bucur că am înscris și că sunt sănătos. Vin după o pauză de 4 luni și am nevoie să fiu în cea mai bună forma. Avem nevoie de continuitate și rezultate pozitive. Avem nevoie de încredere.

Aceste meciuri sunt dificile pentru că echipele mici se motivează foarte bine. Pentru ele este meciul sezonului. Ripensia a încercat să joace și îi felicit. Eu consider că după următoarea pauză de națională o să fiu bine. Cupa este un obiectiv, important este să ajungem departe și să acumulăm puncte în campionat”, a mai spus dinamovistul Cosmin Matei, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și