Închide meniul
NEWS ALERT

Dinamo a dat marea lovitură! Super-fotbalistul care abia a ajuns în Ştefan cel Mare: A venit să-i salveze pe câini de retrogradare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 21 septembrie 2021, 13:15

Dinamo a dat marea lovitură! Super-fotbalistul care abia a ajuns în Ştefan cel Mare: A venit să-i salveze pe câini de retrogradare

Cupa României

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

  • Dinamo a dat marea lovitură
  • Câinii au adus un super-jucător

Dinamo face transferuri pe bandă rulantă pentru a se salva de la retrogradare. Pentru a reuşi acest lucru a adus şi un super-fotbalist care să îi ajute. Este vorba despre fundaşul central portughez Andre Almeida Pinto. Acesta a semnat un contract cu Dinamo până la finalul sezonului competiţional 2021/2022, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi-a luat fundaş portughez

Născut pe 5 octombrie 1989 la Vila Nova de Gaia, Andre Pinto a evoluat ultima oară la Farense, în prima ligă a Portugaliei, adunând 12 meciuri şi marcând un gol în sezonul trecut. Pinto a fost format la academia clubului FC Porto şi a jucat pentru toate loturile naţionale ale Portugaliei, de la U16 la U23, având o selecţie şi pentru prima reprezentativă, în 2015. Atunci valora aproximativ 45 de milioane de euro.

Andre Pinto a evoluat în cariera sa la FC Porto, Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense, Olhanense, Panathinaikos, Braga, Sporting Lisabona, Al-Fateh şi Farense. El are în palmares 4 trofee, Cupa Portugaliei cu Braga (2016) şi cu Sporting Lisabona (2019), precum şi Cupa Ligii portugheze cu Sporting Lisabona (2018, 2019).

Reclamă

Dinamo îşi întâreşte apărarea

Lusitanul va purta tricoul cu numărul 4 la Dinamo. Andre Almeida este al 9-lea transfer făcut de Dinamo în această vară, după Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Itu și Cătălin Țîră. Iuliu Mureşan a dat toate detaliile.

„Chiar acum sunt la club cu noul nostru jucător Andre Pinto, fundaș central, care a semnat acum o jumătate de oră. Mai sunt discuții cu alți jucători, analizăm și unde ne arde mai tare poate mai aducem un jucător”, a declarat Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, conform sport.ro.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 22:08
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14 apr., 21:00
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 14 apr., 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out
Dinamo - Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul "câinilor" în minutul 90+3
Liga 1 • 14 apr., 20:00
Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru "câini" şi cu Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 19:38
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare!