Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan surprinde din nou! Ce a făcut impresara în plin scandal legat de divorţ. Îşi vede de viaţă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 12:47

Anamaria Prodan surprinde din nou! Ce a făcut impresara în plin scandal legat de divorţ. Îşi vede de viaţă

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Anamaria Prodan surprinde din nou. Impresara nu ratează niciun moment să posteze pe reţelele de socializare. De această dată, Prodanca nu a mai făcut referire la soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. A postat o poză de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului

De această dată, Anamaria Prodan a făcut o altă dezvăluire extrem de importantă. Impresara a adăugat la Instastory o imagine inedită cu mezinul familiei Reghecampf. Este vorba despre micuţul Bebeto care ia lecţii de karate. Bebeto e singur, ceilalţi cursanţi fiind deja în acţiune. De fapt, şi mezinul familiei Reghecampf era în acţiune. Urma să fie imortalizat de către Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, vizită la mănăstire

Anamaria Prodan s-a schimbat total. În plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, impresara a mai făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Prodanca pare că vrea să își găsească liniștea sufletească, după mai multe luni în care numele său și al soțului ei a fost tot mai vehiculat în presa mondenă!

Anamaria Prodan a negat de fiecare dată că ar avea problemele în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf şi că cei doi ar urma să divorţeze. Asta deşi au apărut și imagini cu antrenorul celor de la Universitatea Craiova cu presupusa amantă. Mai mult, agentul nu s-a ferit niciodată să arate dovezile de iubire din partea lui Reghe, deși atmosfera dintre cei doi avea toate motivele să devină tensionată.

Anamaria Prodan a apelat la părintele Ciprian Grădinaru de la Mânăstirea Sihăstria. Preotul, supranumit “chirurgul sufletelor”, este un personaj destul de cunoscut în rândul vedetelor, care au apelat în mai multe rânduri la ajutorul acestuia, pentru harul prezicerii și pentru că rugăciunea rostită de dânsul izgonește pe Satana.

Reclamă

Biserica micuță în care slujește acesta se află în București, lângă hotelul Marriott, iar locația făcută din lemn este de cele mai multe ori neîncăpătoare. I s-a dus vestea că e preotul care citește gândurile și alină sufletul. De această dată a venit și rândul Anamariei Prodan să îi facă o vizită preotului, pe care l-a întâlnit la Catedrala Neamului, iar momentul a fost imortalizat de impresară, care a distribuit ulterior fotografia pe Instastory.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și