Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan face orice pentru a-şi salva căsnicia! Gestul la care a recurs în plin scandal de divort. Întâlnire de taină cu „chirurgului sufletelor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 9:33

Anamaria Prodan face orice pentru a-şi salva căsnicia! Gestul la care a recurs în plin scandal de divort. Întâlnire de taină cu „chirurgului sufletelor”

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a schimbat total. În plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, impresara a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Prodanca pare că vrea să își găsească liniștea sufletească, după mai multe luni în care numele său și al soțului ei a fost tot mai vehiculat în presa mondenă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan face orice pentru a-şi salva căsnicia

Anamaria Prodan a negat de fiecare dată că ar avea problemele în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf şi că cei doi ar urma să divorţeze. Asta deşi au apărut și imagini cu antrenorul celor de la Universitatea Craiova cu presupusa amantă. Mai mult, agentul nu s-a ferit niciodată să arate dovezile de iubire din partea lui Reghe, deși atmosfera dintre cei doi avea toate motivele să devină tensionată.

Unde a fost văzută Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a apelat la părintele Ciprian Grădinaru de la Mânăstirea Sihăstria. Preotul, supranumit “chirurgul sufletelor”, este un personaj destul de cunoscut în rândul vedetelor, care au apelat în mai multe rânduri la ajutorul acestuia, pentru harul prezicerii și pentru că rugăciunea rostită de dânsul izgonește pe Satana.

Biserica micuță în care slujește acesta se află în București, lângă hotelul Marriott, iar locația făcută din lemn este de cele mai multe ori neîncăpătoare. I s-a dus vestea că e preotul care citește gândurile și alină sufletul. De această dată a venit și rândul Anamariei Prodan să îi facă o vizită preotului, pe care l-a întâlnit la Catedrala Neamului, iar momentul a fost imortalizat de impresară, care a distribuit ulterior fotografia pe Instastory.

 

Reclamă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și