Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Îndrăgostit de fotbal, a ajuns unul dintre cei mai buni baschetbaliști din România: ”Mi-a dat mama două palme stereo :)” Cum au aflat părinții ce sport face

Silviu Corneanu Publicat: 24 septembrie 2021, 14:43

Reclamă
Îndrăgostit de fotbal, a ajuns unul dintre cei mai buni baschetbaliști din România: ”Mi-a dat mama două palme stereo :)” Cum au aflat părinții ce sport face

Cătălin Burlacu a jucat fotbal când era copil

Burlacu era în generație cu Pancu. Cei doi sunt și acum foarte buni prieteni și jucam fotbal împreună. Fostul baschetbalist a început făcând fotbal și atletism, abia apoi a trecut la sportul care i-a adus faima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Burlacu a fost ”căpăcit” de mama sa

Am jucat două turnee finale pe țară. Înălțimea mă ajuta, eu jucam libero. Am performat în fotbal. Am început atacant. La școală am făcut și atletism. Dirigul nu știa că fac fotbal și nu știa de ce nu reușesc în atletism. Mama, fiind coafeză, a coafat-o pe dirigintă și ea, foarte mândru, i-a povestit mamei că ne-am calificat la turneul final la fotbal.

Atunci a aflat mama. Atunci am primit primele două palme stereo. A venit la mine și mi-a zis: tu știi cum sunt palmele stereo? Am zis: Nu. Mi-a dat direct. Eram cu Pancone, Mihai Botan, din celebrul Dinamo – Foresta 4-5, care a marcat două goluri, gașcă frumoasă”, a povestit Cătălin Burlacu la AS.ro LIVE.

Cătălin Burlacu se antrena cu echipa de fotbal

Burlacu nu a uitat prima dragoste, fotbalul, nici după ce a ajuns să facă baschet de performanță. Acesta a recunoscut că se pregătea cu echipa de fotbal, la Iași, când venea în vacanțe. Prieten bun cu Pancu, Burlacu l-a lăudat pe acesta susținând că ”are o inteligență nativă”.

Reclamă

Vestiarul de baschet nu este diferit de cel de fotbal. Când veneam acasă la Iași, verile, mă antrenam cu echipa de fotbal. În fotbal sunt oameni foarte inteligenți. Pancu are o inteligență nativă”, a mai spus Burlacu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și