Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Îndrăgostit de fotbal, a ajuns unul dintre cei mai buni baschetbaliști din România: ”Mi-a dat mama două palme stereo :)” Cum au aflat părinții ce sport face

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 septembrie 2021, 14:43

Îndrăgostit de fotbal, a ajuns unul dintre cei mai buni baschetbaliști din România: ”Mi-a dat mama două palme stereo :)” Cum au aflat părinții ce sport face

Cătălin Burlacu a jucat fotbal când era copil

Burlacu era în generație cu Pancu. Cei doi sunt și acum foarte buni prieteni și jucam fotbal împreună. Fostul baschetbalist a început făcând fotbal și atletism, abia apoi a trecut la sportul care i-a adus faima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Burlacu a fost ”căpăcit” de mama sa

Am jucat două turnee finale pe țară. Înălțimea mă ajuta, eu jucam libero. Am performat în fotbal. Am început atacant. La școală am făcut și atletism. Dirigul nu știa că fac fotbal și nu știa de ce nu reușesc în atletism. Mama, fiind coafeză, a coafat-o pe dirigintă și ea, foarte mândru, i-a povestit mamei că ne-am calificat la turneul final la fotbal.

Atunci a aflat mama. Atunci am primit primele două palme stereo. A venit la mine și mi-a zis: tu știi cum sunt palmele stereo? Am zis: Nu. Mi-a dat direct. Eram cu Pancone, Mihai Botan, din celebrul Dinamo – Foresta 4-5, care a marcat două goluri, gașcă frumoasă”, a povestit Cătălin Burlacu la AS.ro LIVE.

Cătălin Burlacu se antrena cu echipa de fotbal

Burlacu nu a uitat prima dragoste, fotbalul, nici după ce a ajuns să facă baschet de performanță. Acesta a recunoscut că se pregătea cu echipa de fotbal, la Iași, când venea în vacanțe. Prieten bun cu Pancu, Burlacu l-a lăudat pe acesta susținând că ”are o inteligență nativă”.

Reclamă

Vestiarul de baschet nu este diferit de cel de fotbal. Când veneam acasă la Iași, verile, mă antrenam cu echipa de fotbal. În fotbal sunt oameni foarte inteligenți. Pancu are o inteligență nativă”, a mai spus Burlacu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Cătălin Burlacu a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și