Închide meniul
Foto

Drama prin care trece fosta soţie a lui Hulk, după ce atacantul brazilian aşteaptă un copil cu nepoata ei. „Nu înţeleg ce mi s-a întâmplat, durerea este foarte mare!”

Publicat: 24 septembrie 2021, 21:17

Reclamă
Drama prin care trece fosta soţie a lui Hulk, după ce atacantul brazilian aşteaptă un copil cu nepoata ei. „Nu înţeleg ce mi s-a întâmplat, durerea este foarte mare!”

Hulk s-a căsătorit cu nepoata fostei soţii

Colaj Instagram

Givanildo Vieira de Souza, cunoscut drept Hulk, a divorţat de Iran Angelo de Souza şi s-a recăsătorit la numai câteva luni distanţă. Femeia cu care a fost împreună trei copii încă nu şi-a revenit din şoc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama prin care trece fosta soţie a lui Hulk. „Camila ştia slăbiciunile mele”

Iran Angelo (52 de ani) a rupt tăcerea şi a dezvăluit că a fost trădată de cea pe care o considera a fi unul dintre copiii ei.

Mă trezesc şi mă duc la somn fără să pot înţelege de ce mi s-a întâmplat aşa ceva. Durerea este foarte mare, uneori cred că îmi va smulge inima. Pentru mine era ca o fiică (n.r. noua soţie a lui Hulk).

I-am dat totul, acestei fete, de când a venit pe lume. Mi-am sacrificat de atâtea ori visele pentru a i le face pe ale ei să devină realitate. Şi aici nu vorbesc doar despre bunuri materiale, pentru că este uşor de dat când ai bani, ci mă refer la dragoste, afecţiune, atenţie, respect. Totul!

Ştia slăbiciunile mele, durerile şi temerile mele. A avut parte de dragostea mea necondiţionată. Tot ceea ce îmi spunea era bun, corect şi etic. Era perfectă, dar Doamne, cât de mult m-am înşelat. Totul mi s-a întâmplat pentru că am iubit-o prea mult şi am avut încredere în ea„, a declarat fosta soţie a lui Hulk pentru Record, citată de The Sun.

Reclamă

Hulk are o avere estimată la 70 de milioane de dolari. Brazilianul a fost plătit regeşte în China. A încasat un salariu anual de 18.3 milioane de euro de la Shanghai SIPG, echipă pentru care a înscris 51 de goluri în 100 de meciuri din campionat. Hulk nu şi-a mai dorit să-şi prelungească înţelegerea cu asiaticii şi s-a întors în ţara natală, acolo unde a semnat cu Atletico Mineiro.

Hulk a divorţat de Iran Angelo de Souza în 2019. Are trei copii cu ea: Ian, Tiago şi Alice.

Hulk aşteaptă un copil cu noua lui soţie: „Sunt binecuvântat!”

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Astăzi, cu o inimă plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu, vin să vă împărtăşesc că, pentru a patra oară, sunt binecuvântat cu un copil. Sunt atât de fericit şi nu pot decât să îi mulţumesc lui Dumnezeu.

Aşteptăm deja cu nerăbdare să te primim, copilule, şi să te iubim necondiţionat. Să fii sănătos„, a fost anunţul făcut de Hulk, pe reţelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și