Închide meniul
Foto

Starul care demonstrează că viaţa bate filmul! Va avea un copil cu nepoata fostei soţii. „Sunt binecuvântat!”

Reclamă

Publicat: 19 septembrie 2021, 20:51

Starul care demonstrează că viaţa bate filmul! Va avea un copil cu nepoata fostei soţii. „Sunt binecuvântat!”

Hulk, anunţ alături de soţia lui

Instagram Hulk

Hulk a divorţat de Iran Angelo de Souza. Are trei copii cu ea, Ian, Tiago şi Alice. Acum şi-a anunţat fanii că se pregăteşte de un nou moment emoţionant. A făcut-o pe contul său de Instagram, postând o imagine cu ecografia sarcinii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Hulk este însărcinată

Astăzi, cu o inimă plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu, vin să vă împărtăşesc că, pentru a patra oară, sunt binecuvântat cu un copil. Sunt atât de fericit şi nu pot decât să îi mulţumesc lui Dumnezeu.

Aşteptăm deja cu nerăbdare să te primim, copilule, şi să te iubim necondiţionat. Să fii sănătos„, a reacţionat Hulk pe reţelele sociale.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Pe numele său real Givanildo Vieira de Sousa, Hulk a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunţat că divorţează. Fotbalistul care a înscris 11 goluri la echipa naţională s-a despărţit de Iran Angelo de Souza. A luat decizia de a pune capăt căsniciei de 12 ani pentru a se cupla cu nepoata soţiei, Camila.

Reclamă

Hulk a recunoscut că şi-a înşelat soţia. Totuşi, atacantul a ţinut să precizeze că nu a avut nicio relaţie cu Iran până nu a divorţat: „Nu am avut nicio relaţie cu Camila în perioada în care eram căsătorit. Sunt un bărbat, nu eram fericit şi mi-am petrecut întreaga căsnicie înşelând-o pe Iran.

Camila a decis să vină în China. Eu nu consider că sunt urât, Camila este tânără şi extrem de frumoasă. Am ajuns astfel să fim împreună şi am dat vestea familiei. Sunt împăcat. Dacă veţi continua să mă consideraţi un monstru, este decizia voastră„, a declarat Hulk, în luna mai, citat de jurnaliştii de la Mirror.

Hulk şi-a găsit liniştea în Brazilia, la Atletico Mineiro

Brazilianul a fost plătit regeşte în China. A încasat un salariu anual de 18.3 milioane de euro de la Shanghai SIPG, echipă pentru care a înscris 51 de goluri în 100 de meciuri din campionat. Hulk nu şi-a mai dorit să-şi prelungească înţelegerea cu asiaticii şi s-a întors în ţara natală, acolo unde a semnat cu Atletico Mineiro.

Reclamă 4 / 0/3

Mutarea s-a dovedit a fi inspirată pentru atacantul de 35 de ani. Hulk a înscris nu mai puţin de 8 goluri în 19 dispute şi este golgheterul liderului din clasament.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și