Închide meniul

Rapid – FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaş, prima reacţie după ce şi-a dus echipa pe podium. „Banii la zi, acesta e secretul!”. Ce spune de revenirea la echipa naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2021, 22:19

Reclamă
Rapid – FC Voluntari 0-1 | Gabi Tamaş, prima reacţie după ce şi-a dus echipa pe podium. „Banii la zi, acesta e secretul!. Ce spune de revenirea la echipa naţională

Gabi Tamaş, reacție după FC Voluntari - FCSB 0-0

AS.ro

Fundaşul de 37 de ani este încântat de seria extraordinară înregistrată de FC Voluntari. A anunţat că obiectivul echipei rămâne evitarea retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FC Voluntari 0-1. Gabi Tamaş şi coechipierii săi sunt pe podium

A cincea victorie, ne bucurăm foarte mult, cu toate că am suferit în joc. E bine că am luat toate punctele. Nu pot să spun că i-am dominat, posesia cred că a fost un pic de partea lor. Noi ne bucurăm foarte mult că am luat punctele şi sper să continuăm tot aşa.

Banii la zi, ăsta e secretul. Da! Obiectivul rămâne de a nu avea emoţii la sfârşitul de campionat„, a declarat Gabi Tamaş după meciul de pe Arena Naţională.

La meci a asistat şi Mirel Rădoi. Tamaş anunţă că atât el, cât şi Cristi Săpunaru, ar fi dispuşi să revină la echipa naţională, dacă vor primi o convocare.

Nu vreau să discut despre echipa naţională. Bravo celor de la Federaţie, celor din staff, că încearcă să schimbe generaţiile. Să îi ajute Dumnezeu şi să obţină rezultate.

Reclamă
Reclamă

Noi dacă vom fi chemaţi, sau dacă vor avea nevoie de serviciile noastre, o să fim prezenţi. Cred că şi Cristi (n.r. Săpunaru) e de aceeaşi părere cu mine, cum am schimbat o generaţie, a venit şi rândul nostru„, a mai spus Tamaş.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și