Închide meniul

Rapid – FC Voluntari 0-1. Jucătorii lui Mihai Iosif, fără victorie de patru etape! Ilfovenii au urcat pe podium

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2021, 20:01 / Actualizat: 24 septembrie 2021, 21:56

Rapid – FC Voluntari 0-1. Jucătorii lui Mihai Iosif, fără victorie de patru etape! Ilfovenii au urcat pe podium

Mihai Iosif, după CFR Cluj - Rapid 2-1

DRAGOS PASCANEANU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

FC Voluntari au ajuns la patru succese consecutive. Vadim Raţă a înscris singurul gol în minutul 24. Cristi Costin a fost eliminat, cu cinci minute înainte de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE RAPID – FC VOLUNTARI 0-1

Min. 90: Final de meci. Ilfovenii au învins-o pe Rapid şi au urcat pe podium în Liga 1.

Min. 85: Cristi Costin a primit al doilea cartonaş galben pentru trageri de timp şi a fost eliminat. Gabi Tamaş a avut o reacţie nervoasă!

Min. 24: GOL FC Voluntari! Vadim Raţă a deschis scorul. A profitat de o eroare în defensiva gazdelor şi l-a lobat pe Moldovan. A înscris pentru a treia oară în această ediţie a Ligii 1. La acest scor, ilfovenii au depăşit-o pe Rapid în clasament şi au urcat pe podium!

Min. 1: A început meciul de pe Arena Naţională.

Reclamă

Rapid: H. Moldovan – Cl. Belu, Dandea, D. Grigore, Morais – Crepulja, Nastos – Carnat, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan
Rezerve: Drăghia, Goge, Florică, R. Costin, B. Barbu, Pănoiu, Stahl, Sefer, Marzouk
Antrenor: Mihai Iosif

FC Voluntari: M. Popa – Miranda, Tamaș, Armaș, Briceag – C. Costin, Droppa, Rață – Lopes, Nemec, I. Gheorghe
Rezerve: V. Neacșu, C. Achim, Meleke, A. Vlad, M. Ilie, L. Fulop, Tavares, Angelov, Daniel Paraschiv
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Mihai Iosif a revenit pe banca Rapidului în meciul din 16-imile Cupei României. Antrenorul alb-vişiniilor a trăit cu emoţii, dar s-a bucurat la final. Jucătorii săi au reuşit să se impună la lovituri de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

E momentul să vă văd. Suntem fericiţi că am câştigat, chiar dacă am jucat la această oră. Am jucat cu o echipă de Liga 1, echipă bună. E frig, parcă de azi a venit toamna. Vineri avem iar meci, foarte foarte repede.

Un meci mai mult decât complicat. Asta este, per total nu avem obiectiv câştigarea Cupei României, dar vom face tot ce putem ca să mergem mai departe. Săpunaru e menajat vineri, că e suspendat. Am preferat să joace astăzi„, a declarat Mihai Iosif la finalul meciului din Cupă.

FC Voluntari este într-o formă de zile mari. Trupa lui Liviu Ciobotariu are trei victorii la rând. Le-a învins pe Chindia Târgovişte (2-1), Gaz Metan Mediaş (2-1) şi CS Mioveni (4-0). Cu o victorie, ilfovenii depăşesc Rapidul în clasament.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și