Închide meniul

„Am murit frumos!” Ionuț Chirilă, reacție genială după FCSB – Academica Clinceni 3-2. „N-am aruncat mingi în tribună! Îmi place să-mi asum responsabilități”

Alexandru Ivan Publicat: 25 septembrie 2021, 23:26

Reclamă
„Am murit frumos! Ionuț Chirilă, reacție genială după FCSB – Academica Clinceni 3-2. „N-am aruncat mingi în tribună! Îmi place să-mi asum responsabilități

Ionuţ Chirilă

Hepta

„După 5 antrenamente împreună, am murit frumos azi. Cu puțină șansă, și dacă nu începeam timid, astăzi probabil nu pierdeam. Important este că această echipă se contruiește frumos. Am dominat un adversar care vrea titlul în România. Am avut un William de Amorim într-un picior. Am jucat cu un vârf improvizat, Omoh. Dar așa cum am jucat, am echilibrat partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem de lucru fizic, tehnic, tactic, la tot. Uitați-vă la ultimele partide. N-am aruncat mingi în tribună. Am făcut circulație, am făcut posesie. N-am câștigat, dar pentru mine e important jocul. Ei au câștigat din momente de joc, nu pentru că ne-au fost superiori ca joc colectiv. Clinceniul a demonstrat că se pleacă la un nou drum și se construiește frumos.

Îmi place să-mi asum responsabilităti. Doar eu, nebunul, puteam să iau o echipă cu 2 puncte după 9 etape. Trebuie să producem fotbal, nu numai să bagi bani într-un sac fără fund. Titlul de astăzi este următorul: Clinceniul a murit frumos”, a spus Ionuț Chirilă, după FCSB – Academica Clinceni 3-2.

FCSB – Academica Clinceni 3-2

FCSB a deschis scorul rapid, prin Claudiu Keșeru, iar echipa lui Edi Iordănescu avea chiar 2-0 după primele 10 minute, după ce Vinicius și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Vicecampioada a ridicat însă piciorul de pe pedala de accelerație, iar oaspeții au profitat din plin. Omoh a redus din diferență chiar înainte de pauză, cu un șut deviat de la 25 de metri.

Reclamă

FCSB nu și-a găsit ritmul nici în repriza secundă. În ciuda golului de 3-1 al lui Ianis Stoica, jocul echipei lui Iordănescu Jr. nu a convins. Clinceni a redus din diferență pe final, prin Cascini, în minutul 88, dar a fost insuficient pentru a pleca cu un punct de pe Arena Națională.

După 3-2 cu Academica Clinceni, FCSB a ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1 și a urcat pe locul al treilea, în spatele lui CFR Cluj și FC Botoșani. De cealaltă parte, Clinceniul rămâne codașa Ligii 1, cu doar două puncte, fără victorie în acest sezon.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și