Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni 3-2. Victorie cu emoții pentru echipa lui Edi Iordănescu! Final încins pe Arena Națională

Alexandru Ivan Publicat: 25 septembrie 2021, 23:00

Reclamă
FCSB – Academica Clinceni 3-2. Victorie cu emoții pentru echipa lui Edi Iordănescu! Final încins pe Arena Națională

LPF, despre focarul de Covid-19 de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a deschis scorul rapid, prin Claudiu Keșeru, iar echipa lui Edi Iordănescu avea chiar 2-0 după primele 10 minute, după ce Vinicius și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioada a ridicat însă piciorul de pe pedala de accelerație, iar oaspeții au profitat din plin. Omoh a redus din diferență chiar înainte de pauză, cu un șut deviat de la 25 de metri.

FCSB nu și-a găsit ritmul nici în repriza secundă. În ciuda golului de 3-1 al lui Ianis Stoica, jocul echipei lui Iordănescu Jr. nu a convins. Clinceni a redus din diferență pe final, prin Cascini, în minutul 88, dar a fost insuficient pentru a pleca cu un punct de pe Arena Națională.

După 3-2 cu Academica Clinceni, FCSB a ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1 și a urcat pe locul al treilea, în spatele lui CFR Cluj și FC Botoșani. De cealaltă parte, Clinceniul rămâne codașa Ligii 1, cu doar două puncte, fără victorie în acest sezon.

FCSB – Academica Clinceni 3-2

Final de meci

Reclamă

Min 90: Ocazie pentru FCSB! Dumiter a șutat în bară după ce și-a driblat un adversar

Min 89: GOOOL Academica Clinceni! Cascini a înscris în poarta lui Andrei Vlad și aruncă în aer finalul de meci

Min 67: GOOOL FCSB! Ianis Stoica a înscris simplu după o minge respinsă în față de portarul lui Clinceni

Reclamă 4 / 0/3

Min 45: GOOOL Academica Clinceni! Michael Omoh l-a învins pe Andrei Vlad cu un șut de la 25 de metri. Portarul lui FCSB a fost prins puțin ieșit de execuția jucătorului de la Clinceni.

Min 9: GOOOL FCSB! Vinicius a reluat cu latul în poartă după recentrare în careu cu capul a lui Iulian Cristea

Min 5: Încă o ocazie pentru FCSB! Ianis Stoica nu reușește să reia cu capul spre poartă dintr-o poziție ideală

Min 3: GOOOL FCSB! Claudiu Keșeru, după o pasă bună a lui Valentin Gheorghe, l-a învins pe Dobre din a doua încercare. După ce portarul Clinceniului a parat prima execuție, Keșeru a înscris cu un lot de efect.

Min 1: A început meciul.

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Cordea, Șut, Olaru – Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe
Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi
Antrenor: Edi Iordănescu

Academica Clinceni: E. Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Cioiu, Chandarov, De Amorim – Omoh
Rezerve: Păun, Gardoș, Pashov, Gavra, Vanzo, Ventura, Kazlauskas, Dumitrache, Goma
Antrenor: Ionuț Chirilă

Reclamă

Știrea inițială

Edi Iordănescu: „Nu există jocuri ușoare!”

Academica Clinceni este codașa Ligii 1, fără victorie în acest sezon, în timp ce FCSB a legat trei victorii consecutive în toate competițiile, printre care un 6-0 cu Dinamo.

Cu toate acestea, Edi Iordănescu i-a avertizat pe elevii săi că trebuie să trateze cu seriozitate meciul cu Academica, care sezonul trecut a prins play-off-ul.

Nu există jocuri uşoare, ar însemna să am discurs de amator. Clinceniul este o echipă sub potenţialul ei ca exprimare şi ca poziţie în clasament. Această echipă are capacitate şi de aceea trebuie să fim în gardă”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu a luat foc după meciul din Cupă cu CS Hunedoara

FCSB a trecut prin mari emoţii la meciul din Cupa României cu CS Hunedoara. Deşi a condus cu 3-0, echipa lui Edi Iordănescu s-a văzut egalata de formaţia din Liga 3. FCSB s-a impus, însă, în prelungiri, dar jucătorii nu au scăpat de criticile lui Edi Iordănescu.

„A fost o calificare pe care am gestionat-o foarte prost. Au fost 60 de minute în care am fost competitivi, ca şi implicare în joc, ca şi gândire, ca şi concept. Am avut 3-0, după care am demonstrat că putem fi şi amatori în acelaşi joc. Eu diger foarte greu momente de genul ăsta.

Am bătut Dinamo, am bătut şi la Craiova şi puteam să stricăm tot ce am construit în ultima perioadă. Pentru asta vor fi consecinţe şi vor fi şi consecinţe financiare pentru că eu nu accept şi nu pot să merg înainte în felul ăsta. Mă laud că am jucători buni şi cu potenţial, dar mentalitatea nu este corectă pentru a câştiga un campionat. Trebuie să o schimbăm. Aici trebuie să muncesc cel mai mult„, a declarat Edi Iordănescu după CS Hunedoara – FCSB 3-5.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și