Închide meniul
Foto

Întâlnire şoc între Cristi Borcea şi soţul Alinei Vidican. Discuţia pe care Borcea a avut-o cu milionarul brazilian, după ce a avut o cerinţă incredibilă pentru fosta sa soţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 16:47

Întâlnire şoc între Cristi Borcea şi soţul Alinei Vidican. Discuţia pe care Borcea a avut-o cu milionarul brazilian, după ce a avut o cerinţă incredibilă pentru fosta sa soţie

Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul Claude Senhoreti

Colaj Facebook / Hepta

Gest incredibil făcut de Cristi Borcea când a aflat că Alina Vidican şi-a făcut un nou iubit. Omul de afaceri i-a cerut de urgenţă Alinei Vidican să îl aducă pe Claude Senhoreti în România, pentru a-l cunoaşte pe bărbatul care stă în preaja copiilor săi.
Cristi Borcea şi Claude Senhoreti s-au cunoscut, au discutat şi chiar au devenit prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident.

Au discutat bărbătește și acum se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon”, a spus o sursă din anturajul lui Cristi Borcea pentru playtech.ro.

Alina Vidican, nuntă de vis cu Claude Senhoreti. Imagini spectaculoase de la eveniment

Alina Vidican, nuntă de vis cu Claude Senhoreti. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu milionarul brazilian. Evenimentul a avut loc în Statele Unite, în una dintre cele mai exclusive săli de evenimente din Boca Raton. Claude a venit la nuntă chiar în mașina de curse cu care concurează în curse. Așa și-au făcut apariția și prietenii săi apropiați.

Alina Vidican, nuntă de vis cu Claude Senhoreti

Alina Vidican s-a îmbrăcat pentru a doua oară în rochia de mireasă. A mai făcut-o în 2011, atunci când a ajuns la altar alături de Cristi Borcea. Căsnicia a durat numai cinci ani, iar fostul model a rămas cu tatuajul uriaș pe care îl avea, pe spate, cu fostul patron al lui Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și