Închide meniul

Alina Vidican a luat decizii uluitoare. Ce le-a cerut invitaţilor care îi vin la nunta cu milionarul brazilian şi cum se vor acorda darurile

Reclamă

Publicat: 23 august 2021, 17:04

Alina Vidican a luat decizii uluitoare. Ce le-a cerut invitaţilor care îi vin la nunta cu milionarul brazilian şi cum se vor acorda darurile

Alina Vidican se pregăteşte pentru nunta cu Claude Senhoreti

Instagram

Alina Vidican se va căsători cu Claude Senhoreti în Statele Unite, în una dintre cele mai exclusive săli de evenimente din Boca Raton. În vârstă de 37 de ani, Vidican le-a explicat invitaţilor ce trebuie să facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican a luat decizii uluitoare înaintea nunţii cu Claude Senhoreti

Cea care a fost căsătorită cu Cristi Borcea între 2011 şi 2016 a avut cerinţe surprinzătoare. Toţi cei care vor fi prezenţi la nunta ei trebuie să poarte doar culoarea neagră, anunţă wowbiz.ro. Nimeni nu are voie să se îmbrace în alb, au aflat apropiaţii cuplului.

Este o tradiţie românească„, ar fi motivat decizia Claude Senhoreti. Rudele brazilianului au aflat şi cum se va acorda darul de nuntă. Nu vor exista plicuri la masă, ci au fost create trei conturi bancare. Primul este pentru luna de miere, programată într-o destinaţie exotică, iar celelalte două pentru consumaţia de la eveniment şi pentru susţinerea carierei de pilot de curse a lui Claude.

Alina Vidican se pregăteşte pentru nunta cu Claude Senhoreti

Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide”, a declarat Claude pentru Fanatik.

Din ultimele informaţii se pare că Alina nu vrea să se abată de la obiceiurile din România. Din meniu nu lipsesc sarmalele. După nuntă, cei doi îndrăgostiţi se gândesc şi să îşi mărească familia.

Reclamă

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul acţionar al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă din 2019, când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și