Închide meniul

Moruţan are Turcia la picioare! Ce a spus Împăratul Terim după reuşita românului: „A jucat mai bine în repriza secundă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 9:50

Reclamă
Moruţan are Turcia la picioare! Ce a spus Împăratul Terim după reuşita românului: „A jucat mai bine în repriza secundă

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan / Twitter Galatasaray

Olimpiu Moruţan a fost omul decisiv pentru Cim-Bom-Bom în Galatasaray – Goztepe 2-1. A marcat şi a adus trei puncte pentru cei de la Galatasaray. Împăratul Fatih Terim l-a elogiat la finalul meciului, atât pe el, cât şi pe celălalt român, Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan are Turcia la picioare

Fatih Terim este mulţumit mai ales de prestaţia din repriza a doua a echipei sale. „În a doua repriză, am creat mai multă presiune şi am avut mai multe ocazii. Primul gol l-am marcat după o greşeală a portarului advers, apoi Moruţan a reuşit un gol frumos, foarte elegant. La fel ca Alex Cicâldău, Moruţan a jucat mai bine în repriza secundă.

Nu am câştigat alte jocuri pe care am fi meritat să le câştigăm, iar acum sunt foarte fericit pentru victorie. Jocul a fost pe placul meu, iar scorul ne-a mulţumit pe toţi la final”, a declarat Terim, citat de presa din Turcia.

Primul gol al lui Olimpiu Moruţan în tricoul celor de la Galatasaray nu va fi uitat prea uşor de fanii echipei Cim-Bom-Bom. Românul a marcat contra lui Goztepe după o acţiune personală superbă. Şi Cicâldău a contribuit la reuşita fostului jucător de la FCSB.

Galata, salvată de Moruţan

Galata a suferit cu Goztepe. A fost condusă cu 1-0 la pauză, dar a revenit şi a egalat în minutul 49 prin Dervişoglu. Apoi a intrat în scenă Olimpiu Moruţan. A fost văzut bine de către Alexandru Cicâldău, care i-a pasat. Moruţan a luat faza pe cont propriu, a driblat elegant cei doi adversari ieşiţi în cale, apoi a ales o finalizare inspirată, la colţul scurt, un şut rapid care l-a lăsat pe Irfan Egribayat fără replică.

Reclamă

Astfel, Galatasaray a întrerupt seria de patru meciuri consecutive fără victorie în Superliga Turciei. Trupa din Istanbul a învins-o pe Goztepe, 2-1, într-un meci decis de reuşita superbă a lui Olimpiu Moruţan.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și