Închide meniul

Moruţan are Turcia la picioare! Ce a spus Împăratul Terim după reuşita românului: „A jucat mai bine în repriza secundă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 9:50

Moruţan are Turcia la picioare! Ce a spus Împăratul Terim după reuşita românului: „A jucat mai bine în repriza secundă

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan / Twitter Galatasaray

Olimpiu Moruţan a fost omul decisiv pentru Cim-Bom-Bom în Galatasaray – Goztepe 2-1. A marcat şi a adus trei puncte pentru cei de la Galatasaray. Împăratul Fatih Terim l-a elogiat la finalul meciului, atât pe el, cât şi pe celălalt român, Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan are Turcia la picioare

Fatih Terim este mulţumit mai ales de prestaţia din repriza a doua a echipei sale. „În a doua repriză, am creat mai multă presiune şi am avut mai multe ocazii. Primul gol l-am marcat după o greşeală a portarului advers, apoi Moruţan a reuşit un gol frumos, foarte elegant. La fel ca Alex Cicâldău, Moruţan a jucat mai bine în repriza secundă.

Nu am câştigat alte jocuri pe care am fi meritat să le câştigăm, iar acum sunt foarte fericit pentru victorie. Jocul a fost pe placul meu, iar scorul ne-a mulţumit pe toţi la final”, a declarat Terim, citat de presa din Turcia.

Primul gol al lui Olimpiu Moruţan în tricoul celor de la Galatasaray nu va fi uitat prea uşor de fanii echipei Cim-Bom-Bom. Românul a marcat contra lui Goztepe după o acţiune personală superbă. Şi Cicâldău a contribuit la reuşita fostului jucător de la FCSB.

Galata, salvată de Moruţan

Galata a suferit cu Goztepe. A fost condusă cu 1-0 la pauză, dar a revenit şi a egalat în minutul 49 prin Dervişoglu. Apoi a intrat în scenă Olimpiu Moruţan. A fost văzut bine de către Alexandru Cicâldău, care i-a pasat. Moruţan a luat faza pe cont propriu, a driblat elegant cei doi adversari ieşiţi în cale, apoi a ales o finalizare inspirată, la colţul scurt, un şut rapid care l-a lăsat pe Irfan Egribayat fără replică.

Reclamă

Astfel, Galatasaray a întrerupt seria de patru meciuri consecutive fără victorie în Superliga Turciei. Trupa din Istanbul a învins-o pe Goztepe, 2-1, într-un meci decis de reuşita superbă a lui Olimpiu Moruţan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și