Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea neştiută a lui Shakib Haroun! Marocanul stabilit în România a spus totul la AS.RO LIVE: „Mătuşa mea m-a dus la sport”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 10:57

Reclamă

Shakib Haroun a uimit pe toată lumea încă din primele minute ale emisiunii AS.RO LIVE cu Cătălin Oprişan. Acesta a dezvăluit că mătuşa lui a fost cea care l-a dus prima dată într-o sală de sport, dar şi că primul meci oficial pe care l-a avut a fost la vârsta de 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea neştiută a lui Shakib Haroun

Luptătorul marocan, Shakib Haroun, poreclit Badr Hari de România face senzație în gale cu lovituri spectaculoase. Originar din Maroc, el locuiește de trei ani în România. S-a căsătorit cu o româncă și s-a mutat la piața Bobocica. Totuşi, nimeni nu ştia până acum povestea inedită de viaţă a acestuia.

„Mătuşa mea a fost, în 2004, campioană la Campionatul mondial de box. Totul a început în familie. În Maroc se practică toate sporturile de contact. Şi boxul feminin este ok. Cu mătuşa mea m-am dus prima dată la sală. Direct pe kick-boxing m-am dus. La box nu am fost. Un unchi de-al meu e antrenor de box la juniori. Tata nu a avut legătură cu sportul, el a fost cu armata.

A venit mătuşa şi mi-a spus hai la sală. După 3-4 luni am avut deja primul meci, la 5 ani şi câteva luni. Primul concurs tare a fost în 2000. Nu mi-a fost greu la 5 ani, a fost plăcut, cu mătuşa şi unchiu, familia lângă mine. În anturajul meu au fost mereu oameni mai mari, nu copii. Cele mai grele concursuri au început cu adevărat la seniorii, de la 18 ani. Am fost campion din prima la seniori, de la 18 ani”, a dezvăluit luptătorul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și