Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea neştiută a lui Shakib Haroun! Marocanul stabilit în România a spus totul la AS.RO LIVE: „Mătuşa mea m-a dus la sport”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 10:57

Shakib Haroun a uimit pe toată lumea încă din primele minute ale emisiunii AS.RO LIVE cu Cătălin Oprişan. Acesta a dezvăluit că mătuşa lui a fost cea care l-a dus prima dată într-o sală de sport, dar şi că primul meci oficial pe care l-a avut a fost la vârsta de 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea neştiută a lui Shakib Haroun

Luptătorul marocan, Shakib Haroun, poreclit Badr Hari de România face senzație în gale cu lovituri spectaculoase. Originar din Maroc, el locuiește de trei ani în România. S-a căsătorit cu o româncă și s-a mutat la piața Bobocica. Totuşi, nimeni nu ştia până acum povestea inedită de viaţă a acestuia.

„Mătuşa mea a fost, în 2004, campioană la Campionatul mondial de box. Totul a început în familie. În Maroc se practică toate sporturile de contact. Şi boxul feminin este ok. Cu mătuşa mea m-am dus prima dată la sală. Direct pe kick-boxing m-am dus. La box nu am fost. Un unchi de-al meu e antrenor de box la juniori. Tata nu a avut legătură cu sportul, el a fost cu armata.

A venit mătuşa şi mi-a spus hai la sală. După 3-4 luni am avut deja primul meci, la 5 ani şi câteva luni. Primul concurs tare a fost în 2000. Nu mi-a fost greu la 5 ani, a fost plăcut, cu mătuşa şi unchiu, familia lângă mine. În anturajul meu au fost mereu oameni mai mari, nu copii. Cele mai grele concursuri au început cu adevărat la seniorii, de la 18 ani. Am fost campion din prima la seniori, de la 18 ani”, a dezvăluit luptătorul.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și