Închide meniul

Încă o lovitură pentru Adrian Mititelu! Anunțul care aruncă în aer „Războiul Olteniei”. „Am obținut dreptul exclusiv”

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 18:11

Reclamă
Încă o lovitură pentru Adrian Mititelu! Anunțul care aruncă în aer „Războiul Olteniei. „Am obținut dreptul exclusiv

Anunțul care aruncă în aer "Războiul Olteniei"

Facebook Peluza Sud 1997

„Universitatea Craiova a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca „Ion Oblemencoׅ“ pentru arena din Bănie, atunci când Ştiinţa este echipa gazdă. Familia legendarului „Tunar“ a încredinţat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii „Campioanei Unei Mari Iubiri“ pentru toate competiţiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, amintirea „Dumnezeului Oltenilor“ va rămâne vie la fiecare meci al „leilor“ de pe „Ion Oblemenco”!”, a anunţat clubul craiovean.

Universitatea Craiova a obținut dreptul exclusiv se a folosit numele „Ion Oblemenco”

Stadionul din Craiova are 30.983 de locuri și a costat 60 de milioane de euro. Primul meci oficial a avut loc pe 18 noiembrie 2017, când Universitatea Craiova a întâlnit Juventus București, la partidă asistând aproape 18.000 de spectatori.

Familia Oblemenco este onorată să încredinţeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca „Ion Oblemenco” pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Ştiinţei!“, a declarat Clara Oblemenco, fiica fostului fotbalist legendar Ion Oblemenco.

Reclamă

„Războiul Olteniei” are loc săptămâna asta

Duminică, stadionul din Craiova va găzdui meciul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948. Gazdă va fi echipa lui Adrian Mititelu, astfel că arena va purta numele „Complex Sportiv Craiova”.

Cele două rivale din Craiova s-au mai întâlnit doar de două ori până acum, în 2013, când ambele se aflau în Liga 2. Atunci, o partidă s-a încheiat cu o remiză albă, iar cealaltă s-a terminat cu victoria categorică a echipei lui Rotaru.

Înaintea meciului direct, FC U Craiova și CS Universitatea Craiova sunt pe locurile 12 și, respectiv, 10, în clasamentul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să fie un meci fără incidente în tribune. Sunt sigur că pe teren cele două echipe vor face spectacol. Se știe rivalitatea dintre cele două echipe. Pentru noi, da, e cel mai important meci din campionat. E un meci așteptat și abia așteptăm să-l jucăm„, a spus Adrian Mutu, antrenorul lui FC U Craiova 1948, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și