Închide meniul

Încă o lovitură pentru Adrian Mititelu! Anunțul care aruncă în aer „Războiul Olteniei”. „Am obținut dreptul exclusiv”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 18:11

Încă o lovitură pentru Adrian Mititelu! Anunțul care aruncă în aer „Războiul Olteniei. „Am obținut dreptul exclusiv

Anunțul care aruncă în aer "Războiul Olteniei"

Facebook Peluza Sud 1997

„Universitatea Craiova a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca „Ion Oblemencoׅ“ pentru arena din Bănie, atunci când Ştiinţa este echipa gazdă. Familia legendarului „Tunar“ a încredinţat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii „Campioanei Unei Mari Iubiri“ pentru toate competiţiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, amintirea „Dumnezeului Oltenilor“ va rămâne vie la fiecare meci al „leilor“ de pe „Ion Oblemenco”!”, a anunţat clubul craiovean.

Universitatea Craiova a obținut dreptul exclusiv se a folosit numele „Ion Oblemenco”

Stadionul din Craiova are 30.983 de locuri și a costat 60 de milioane de euro. Primul meci oficial a avut loc pe 18 noiembrie 2017, când Universitatea Craiova a întâlnit Juventus București, la partidă asistând aproape 18.000 de spectatori.

Familia Oblemenco este onorată să încredinţeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca „Ion Oblemenco” pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Ştiinţei!“, a declarat Clara Oblemenco, fiica fostului fotbalist legendar Ion Oblemenco.

Reclamă

„Războiul Olteniei” are loc săptămâna asta

Duminică, stadionul din Craiova va găzdui meciul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948. Gazdă va fi echipa lui Adrian Mititelu, astfel că arena va purta numele „Complex Sportiv Craiova”.

Cele două rivale din Craiova s-au mai întâlnit doar de două ori până acum, în 2013, când ambele se aflau în Liga 2. Atunci, o partidă s-a încheiat cu o remiză albă, iar cealaltă s-a terminat cu victoria categorică a echipei lui Rotaru.

Înaintea meciului direct, FC U Craiova și CS Universitatea Craiova sunt pe locurile 12 și, respectiv, 10, în clasamentul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să fie un meci fără incidente în tribune. Sunt sigur că pe teren cele două echipe vor face spectacol. Se știe rivalitatea dintre cele două echipe. Pentru noi, da, e cel mai important meci din campionat. E un meci așteptat și abia așteptăm să-l jucăm„, a spus Adrian Mutu, antrenorul lui FC U Craiova 1948, la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și