Închide meniul
Video

Adi Popa, anunţ categoric pentru fanii stelişti: „O să joc cu Steaua în Liga 1!” + „Motoreta” s-a săturat de războiul dintre Gigi Becali şi Armată: „Îmi doresc o singură echipă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2021, 22:14

Adi Popa joacă la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa a plecat cu scandal de la FCSB

Adi Popa nu vrea să mai audă de FCSB! El a plecat după o ceartă cu Becali. Adi Popa a fost trimis în şomaj de patronul roş-albaştrilor la declanşarea stării de urgenţă în România. Acesta şi-a cerut ulterior drepturile şi a câştigat în istanţă 45.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost cea mai mare greșeală a carierei mele că am revenit în România!”, a spus „Motoreta”.

Adi Popa e primul care a dat FCSB-ul pentru Steaua Armatei. Până acum! „N-am vorbit cu nimeni, dar e un feeling persoanal. Eu am deschis această cutiuță și cred că vor mai urmă după mine să facă acest pas”, este convins Adi Popa.

Adi Popa a obţinut rezultate uriaşe cu echipa lui Gigi Becali. A cucerit trei titluri (2013, 2014, 2015), Cupa României (2015), două Cupe ale Ligii (2015, 2016) şi Supercupa României (2013).

„Motoreta” s-a săturat de războiul Steaua – FCSB

Adi Popa s-a săturat de războiul Steaua – FCSB. „Eu îmi doresc că în cel mai scurt timp să rămână o singură Steaua”, spune Adi Popa.

Reclamă

Fanii FCSB-ului l-au „bombardat” pe Popa cu jigniri după ce a semnat cu CSA Steaua. „Pe mine mă motivează. Prefer să mă focusez pe treaba mea și să nu dau atenție decât lucrurilor importante”, a explicat stelistul.

Adi popa vrea să o ducă pe CSA Steaua în Liga 1

Adi Popa e deja unul dintre liderii de la Steaua şi are o mare dorinţă. Speră să ajungă cu gruparea roş-albastră în prima ligă, chiar dacă deocamdată Steaua nu are drept de promovare.

„Mi-e dor să joc cu Steaua în Liga 1 şi sunt sigur că o voi face”, a spus mijlocaşul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și