Închide meniul
Video

Adi Popa, anunţ categoric pentru fanii stelişti: „O să joc cu Steaua în Liga 1!” + „Motoreta” s-a săturat de războiul dintre Gigi Becali şi Armată: „Îmi doresc o singură echipă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2021, 22:14

Adi Popa joacă la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa a plecat cu scandal de la FCSB

Adi Popa nu vrea să mai audă de FCSB! El a plecat după o ceartă cu Becali. Adi Popa a fost trimis în şomaj de patronul roş-albaştrilor la declanşarea stării de urgenţă în România. Acesta şi-a cerut ulterior drepturile şi a câştigat în istanţă 45.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost cea mai mare greșeală a carierei mele că am revenit în România!”, a spus „Motoreta”.

Adi Popa e primul care a dat FCSB-ul pentru Steaua Armatei. Până acum! „N-am vorbit cu nimeni, dar e un feeling persoanal. Eu am deschis această cutiuță și cred că vor mai urmă după mine să facă acest pas”, este convins Adi Popa.

Adi Popa a obţinut rezultate uriaşe cu echipa lui Gigi Becali. A cucerit trei titluri (2013, 2014, 2015), Cupa României (2015), două Cupe ale Ligii (2015, 2016) şi Supercupa României (2013).

„Motoreta” s-a săturat de războiul Steaua – FCSB

Adi Popa s-a săturat de războiul Steaua – FCSB. „Eu îmi doresc că în cel mai scurt timp să rămână o singură Steaua”, spune Adi Popa.

Reclamă

Fanii FCSB-ului l-au „bombardat” pe Popa cu jigniri după ce a semnat cu CSA Steaua. „Pe mine mă motivează. Prefer să mă focusez pe treaba mea și să nu dau atenție decât lucrurilor importante”, a explicat stelistul.

Adi popa vrea să o ducă pe CSA Steaua în Liga 1

Adi Popa e deja unul dintre liderii de la Steaua şi are o mare dorinţă. Speră să ajungă cu gruparea roş-albastră în prima ligă, chiar dacă deocamdată Steaua nu are drept de promovare.

„Mi-e dor să joc cu Steaua în Liga 1 şi sunt sigur că o voi face”, a spus mijlocaşul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adi Popa, anunţ categoric pentru fanii stelişti
  • „Motoreta” s-a săturat de războiul dintre Gigi Becali şi Armată

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) Vezi toate știrile
Citește și