Închide meniul

Avertisment clar pentru Edi Iordănescu! Gigi Becali se va băga la echipă: „O să revină în forţă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 septembrie 2021, 23:25

Avertisment clar pentru Edi Iordănescu! Gigi Becali se va băga la echipă: „O să revină în forţă

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

Hepta

Victor Piţurcă nu crede cu niciun chip în schimbarea lui Gigi Becali. Fostul selecţioner crede că patronul celor de la FCSB abia aşteaptă un motiv pentru a se băga din nou la echipă, deşi i-a promis lui Edi Iordănescu că îi dă mână liberă la FCSB. Mai mult, Iordănescu Jr. are şi clauze în contract în care să evite imixtiunea patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment clar pentru Edi Iordănescu

Când l-a adus pe Edi Iordănescu la FCSB Gigi Becali i-a garantat că el va fi singurul care va lua deciziile, plan care a funcționat până în prezent. Victor Pițurcă este sigur însă că finanțatorul nu se va ține prea mult timp de cuvânt. Fostul selecționer susține că lui Gigi Becali nu îi convine foarte mult că lucrurile merg bine la FCSB deoarece abia așteaptă un motiv să își reia titulatura neoficială de patron-antrenor.

„Eu nu cred că se va întâmpla asta niciodată (n.r. să nu se mai implice Gigi Becali la echipă). Sigur că mă bucur pentru Iordănescu, dar în același timp eu cred că Gigi va reveni în forță. Eu văd două scenarii aici. Eu îl cunosc pe Gigi foarte bine. Dacă va merge bine nu îi va conveni foarte mult, iar dacă merge prost poate să revină el”, a spus Victor Pițurcă, anunţă prosport.ro.

Victor Piţurcă îl contestă pe Gigi Becali

Fostul selecţioner al echipei naționale spune că Gigi Becali vrea să fie întotdeauna în centrul atenției. „Așa e Gigi. El trebuie să fie în prim-plan tot timpul. El era cel mai fericit atunci când conducea el. Când echipa câștiga el era foarte fericit. Acum nu știu dacă mai e chiar așa de fericit”, a mai spus Victor Pițurcă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și