Închide meniul

Scandal în familia lui Cristiano Ronaldo! Mama starului portughez îi interzice să se căsătorească cu Georgina Rodriguez. „Nu vrea decât bani!”

Alexandru Ivan Publicat: 29 septembrie 2021, 19:58

Reclamă
Scandal în familia lui Cristiano Ronaldo! Mama starului portughez îi interzice să se căsătorească cu Georgina Rodriguez. „Nu vrea decât bani!

Scandal în familia lui Cristiano Ronaldo

Profimedia

Cristiano Ronaldo are o relație fericită cu Georgina Rodriguez de mai bine de 4 ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe Alana, dar Georgina îi îngrijește și pe ceilalți trei copii ai fotbalistului, Cristiano Junior, Eva și Mateo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Crisitano Ronaldo îi interzice să se căsătorească cu Georgina Rodriguez

Mama lui Ronaldo a fost întotdeauna o apărătoare fidelă a fiului ei și s-a băgat de multe ori în relațiile lui romantice. În cazul Georginei, Dolores Aveiro vrea să îl împiedice pe Cristiano să se căsătoreascăcu celebrul fotomodel, scrie presa portugheză, citată de marca.com.

Îi recomand fiului meu să nu se căsătorească. Singurul lucru pe care și-l dorește femeia aceea este să profite de situație din punct de vedere economic. Frații lui Cristiano sunt de aceeași părere cu mine!”, a spus Dolores Aveiro, potrivit sursei citate.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu și-au anunțat până acum intențiile de a se căsători, dar acest lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat.

Cristiano Ronaldo, imagini senzaționale din vacanță

Cristiano Ronaldo a petrecut vacanța de vară în stil mare. El și-a luat familia la o plimbare pe un iaht de lux. Starul portughez s-a bronzat alături de Georgina și cei patru copii ai săi.

Reclamă

Imaginea postată de Cristiano Ronaldo a adunat aproape 3 milioane de like-uri în mai puțin de o oră. Portughezul este prima persoană din lume cu peste 300 de milioane de urmăritori pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și