Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo, vacanță de vis în Mallorca! Imagini spectaculoase alături de Georgina Rodriguez. A plătit o avere pentru o noapte de cazare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iulie 2021, 11:42

Cristiano Ronaldo, vacanță de vis în Mallorca! Imagini spectaculoase alături de Georgina Rodriguez. A plătit o avere pentru o noapte de cazare

Cristiano Ronaldo, imagini spectaculoase din vacanță

Profimedia

Cristiano Ronaldo și-ar fi dorit să fie zilele acestea la Londra, pentru a disputa meciurile dicisive de la Euro 2020, cu națioanala Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eliminarea lusitanilor în optimi împotriva Belgiei, Ronaldo a decis să ia o pauză de la fotbal și și-a dus familia într-o vacanță de vis.

Cristiano Ronaldo, vacanță de vis Mallorca

Starul portughez și-a ales o destinație costisitoare, dar nu se uită la bani când vine vorba despre Georgina și cei patru copii ai săi. Potrivit presei iberice, Ronaldo s-a cazat la Castell de Manresa, în Alcudia.

Fără îndoială, este una dintre cele mai frumoase și fascinante proprietăți din Insulele Baleare. Are un kilometru de coastă și un teren de 150.000 m2, vederi panoramice impresionante și intimitate totală. Prețul este de aproximativ 12.000 de euro pe noapte și, într-adevăr, este la îndemâna a foarte puțini oameni.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Reclamă

Cristiano, Georgina și copiii nu și-au petrecut toată vacanța la proprietate. Familia Ronaldo s-a bucurat de confortul iahtului personal, care valorează aproximativ 6 milioane de euro. Ambarcațiunea are patru cabine, cinci băi și un bar în aer liber.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reacția lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la Euro 2020

Cristiano Ronaldo a avut o primă reacţie după eliminarea Portugaliei de la Euro 2020. „Ne vom întoarce mai puternici”, e mesajul starului lui Juventus, care nu a uitat să felicite nici Belgia, echipa care i-a învins pe lusitani cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am obţinut rezultatul pe care îl doream şi am părăsit competiţia mai devreme decât ne aşteptam, dar suntem mulţumiţi de drumul nostru. Am dat totul să ne păstrăm titlul European şi acest grup a demonstrat că poate da mult Portugaliei.

Fanii noştri au fost neobosiţi şi ne-au încurajat de la început până la sfârşit. Am alergat şi am luptat pentru ei, pentru a-i recompensa pentru încrederea pe care au avut-o în noi. Nu a fost posibil să ajungem unde ne-am dorit.

Felicitări Belgiei şi noroc tuturor echipelor rămase în competiţie. Revenind la noi, vom reveni mai puternici. Forţa, Portugalia”, a fost mesajul postat pe Instagram.

 

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, vacanță de vis în Mallorca
  • Imagini spectaculoase alături de Georgina Rodriguez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și