Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adrian Mutu speră ca suporterii să poată asista la derby. Mesaj pentru rivali: „Nu le-am numărat fanii, ar fi copilăreşte!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 octombrie 2021, 12:52

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adrian Mutu speră ca suporterii să poată asista la derby. Mesaj pentru rivali: „Nu le-am numărat fanii, ar fi copilăreşte!

Adrian Mutu, declaraţii înainte de FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Municipiul Craiova a depăşit rata de infectare de 6 la mia de locuitori. În condiţiile date, disputa poate fi organizată numai în condiţii speciale. Adi Mutu a anunţat, la conferinţa de presă, că îşi doreşte ca fanii să poată veni pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu aşteaptă fanii în tribună la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Acest meci are o importanţă mare pentru oraş. Avem nevoie de cele trei puncte. Spectacolul probabil va avea de suferit, dacă acest lucru se va întâmpla. FC Universitatea Craiova îşi doreşte să joace cu spectatori, dar nu depinde de noi. Suntem într-o situaţie specială. Aşteptăm hotărârea de Guvern care va fi publicată peste câteva ore. Noi ne dorim să jucăm cu spectatori, dacă nu se va întâmpla cu siguranţă spectacolul va avea de suferit.

Nu le-am numărat lor fanii, nici pe ai noştri. Ar fi copilăreşte. Dacă se va juca cu spectatori, craiovenii vor alege cu cine vor ţine. Nu ne simţim nici că avem mai mulţi fani, nici mai puţini„, a declarat Adi Mutu.

Fanii din Peluza Sud 1997 au trimis un comunicat extrem de virulent. Suporterii echipei lui Adrian Mutu sunt nemulţumiţi de faptul că, la derby, ar putea avea accesul permis doar fanii vaccinaţi complet contra Covid-19. Mai mult, aceştia spun că, dacă nu se schimbă decizia, nu vor merge la meci.

Nu pot să comentez prea mult despre acest lucru. Dacă nu am avea peluza cu noi, ar fi un handicap. Ştiţi cât contează pentru noi„, a precizat antrenorul lui FC U Craivoa 1948.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf: „Există această luptă!”

În ciuda rivalității celor două echipe, Laurențiu Reghecampf va trata partida ca pe oricare alt meci din Liga 1, dar acesta a subliniat că duelul este unul de o importanță maximă.

E clar că pentru noi este o partidă pe care ne dorim sa o câștigăm. Aici vreau să las la o parte toate comentariile și toate discuțiile. Pentru prima dată în istoria fotbalului din această regiune, două echipe din Craiova se întâlnesc. Există această luptă.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine aceste lucruri nu mă interesează. Mă interesează doar meciul, echipa. Jucătorii să fie concentrați pentru un meci de campionat unde sunt puse 3 puncte în joc. Sper eu ca la sfârșitul celor 90 de minute, echipa noastră să fie învingătoare”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Craiova lui Mutu este pe locul 13 în Liga 1 și e fără victorie de 6 etape, în timp ce Craiova lui Reghecampf ocupă poziția a 7-a și vine după un neverosimil 5-0 cu Dinamo.

Duelul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 21:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și