Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Leo Grozavu, OUT de la Sepsi! Ce antrenori de top sunt aşteptaţi la Sfântu Gheorghe şi cine va sta pe bancă la meciul cu Rapid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 17:07

OFICIAL | Leo Grozavu, OUT de la Sepsi! Ce antrenori de top sunt aşteptaţi la Sfântu Gheorghe şi cine va sta pe bancă la meciul cu Rapid

Leo Grozavu

SportPictures / Sport Picture via Hepta

OFICIAL | Leo Grozavu, OUT de la Sepsi! Trei antrenori de top sunt aşteptaţi la Sfântu Gheorghe

Gruparea de la Sfântu Gheorghe a făcut anunţul oficial prin intermediul unui comunicat de presă. Leo Grozavu s-a despărţit de Sepsi după un an şi 10 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Astăzi, 1 octombrie, clubul Sepsi OSK și antrenorul principal Leo Grozavu au reziliat contractul dintre cele două părți. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!

Leo Grozavu a condus echipa noastră în 81 partide oficiale, înregistrând 29 victorii, 31 de remize şi 21 înfrângeri”, a anunţat Sepsi.

Potrivit gsp.ro, Nicolae Dică, Walter Zenga și Costel Gâlcă se află pe lista scurtă a covăsnenilor. Până la numirea unui nou antrenor, Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar vor pregăti echipa. Mâine, Sepsi o întâlneşte pe Rapid pe teren propriu.

Reclamă

Ladislau Boloni este aşteptat şi el la Sfântu Gheorghe

În afară de cei trei antrenori, Ladislau Boloni este aşteptat şi el la Sfântu Gheorghe. În vârstă de 68 de ani, marele antrenor român este dorit de mai mult timp de Sepsi, însă nu neapărat ca antrenor, ci în conducerea clubului, anunţă sursa citată.

Liber de contract din luna mai, Ladislau Boloni a antrenat-o ultima oară pe Panathinaikos. De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat Nancy, echipa naţională a României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Antwerp sau Gent.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și