Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Leo Grozavu, OUT de la Sepsi! Ce antrenori de top sunt aşteptaţi la Sfântu Gheorghe şi cine va sta pe bancă la meciul cu Rapid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 17:07

OFICIAL | Leo Grozavu, OUT de la Sepsi! Ce antrenori de top sunt aşteptaţi la Sfântu Gheorghe şi cine va sta pe bancă la meciul cu Rapid

Leo Grozavu

SportPictures / Sport Picture via Hepta

OFICIAL | Leo Grozavu, OUT de la Sepsi! Trei antrenori de top sunt aşteptaţi la Sfântu Gheorghe

Gruparea de la Sfântu Gheorghe a făcut anunţul oficial prin intermediul unui comunicat de presă. Leo Grozavu s-a despărţit de Sepsi după un an şi 10 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Astăzi, 1 octombrie, clubul Sepsi OSK și antrenorul principal Leo Grozavu au reziliat contractul dintre cele două părți. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!

Leo Grozavu a condus echipa noastră în 81 partide oficiale, înregistrând 29 victorii, 31 de remize şi 21 înfrângeri”, a anunţat Sepsi.

Potrivit gsp.ro, Nicolae Dică, Walter Zenga și Costel Gâlcă se află pe lista scurtă a covăsnenilor. Până la numirea unui nou antrenor, Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar vor pregăti echipa. Mâine, Sepsi o întâlneşte pe Rapid pe teren propriu.

Reclamă

Ladislau Boloni este aşteptat şi el la Sfântu Gheorghe

În afară de cei trei antrenori, Ladislau Boloni este aşteptat şi el la Sfântu Gheorghe. În vârstă de 68 de ani, marele antrenor român este dorit de mai mult timp de Sepsi, însă nu neapărat ca antrenor, ci în conducerea clubului, anunţă sursa citată.

Liber de contract din luna mai, Ladislau Boloni a antrenat-o ultima oară pe Panathinaikos. De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat Nancy, echipa naţională a României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Antwerp sau Gent.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Leo Grozavu, OUT de la Sepsi
  • Ce antrenori de top sunt aşteptaţi la Sfântu Gheorghe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și