Închide meniul
NEWS ALERT

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | S-a decis! Câţi fani vor asista la derby-ul Băniei. Anunţul făcut de echipa lui Adrian Mutu

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 19:21

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | S-a decis! Câţi fani vor asista la derby-ul Băniei. Anunţul făcut de echipa lui Adrian Mutu

FC U Craiova 1948 fani

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Câţi fani vor asista la derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Echipa lui Adrian Mutu a anunţat că scoate la vânzare 9.210 pentru capul de afiş al etapei cu numărul 11 din Liga 1. De partea cealaltă, echipa lui Laurenţiu Reghecampf are alocate 500 de bilete. Din cauza cazurilor de COVID-19 din ultima perioadă, doar 30% din capacitatea arenei „Ion Oblemenco” poate fi ocupată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În vederea clarificării situației participării spectatorilor la partida din data de 03.10.2021 (duminică, ora 21:00), clubul nostru vă comunică detalii despre accesul la acest eveniment sportiv, cu respectarea Hotărârii CJSU nr. 173, din 24.09.2021, respectiv Hotărârea nr. 179, din 29.09.2021, în vigoare.

Astfel, Fotbal Club Universitatea 1948 va pune în vânzare începând de mâine, ora 12:00, un număr de 9210 bilete, reprezentând 30% din capacitatea arenei din Bănie, pentru partida de duminică seara. Acestea vor putea fi achiziționate de la Magazinul Oficial al Clubului, de pe Strada Sfântu Dumitru, nr.1, și de la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente.

Programul Magazinului Oficial și al casei de bilete:

Reclamă

Adrian Mutu, avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf: „Ambiţia va fi mare, suntem pregătiţi”

Fierbe Oltenia înaintea meciului dintre Craiova! Cu doar două zile înaintea partidei, Adrian Mutu a trimis un avertisment clar pentru finul său, Laurenţiu Reghecampf.

Pe teren, cei doi nu vor mai fi apropiaţi. Meciul va fi unul care pe care. Totuşi, antrenorul no-promovatei speră să nu fie incidente între fanii celor două echipe.

„Ne va aştepta un meci extrem de dificil. Eu sunt naşul copilului lui Reghecampf. E special pentru noi doi pentru că suntem prieteni de când suntem mici. De-a lungul prieteniei noastre am vorbit cum va fi când ne vom întâlni ca antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

În două zile va veni şi această zi şi bineînţeles că ambiţia va fi şi mai mare pentru că suntem prieteni. În rest nu cred că are nicio importanţă. Amândoi ne dorim ca echipele noastre să câştige. Eu sper ca acest meci să nu creeze incidente în Craiova şi să fie un derby doar pe nivel sportiv.

Am vorbit cu el, strict fotbalistic. Glumesc. Îţi dai seama că nu am vorbit fotbalistic. Ne dorim să câştigăm, e doar o tachinare între prieteni. Ştim ce meci ne aşteaptă, atât eu cât şi el. Suntem pregătiţi”, a spus Adrian Mutu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și