Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adrian Mutu, avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf: „Ambiţia va fi mare, suntem pregătiţi”. De ce se teme antrenorul echipei lui Mititelu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 octombrie 2021, 12:52

Războiul dintre cele două Craiove e aşteptat de toată România. Mai sunt două zile până la marele meci, prima dispută FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova în Liga I. Cele două s-au mai întâlnit de două ori în 2013, în liga a doua, cele două meciuri terminându-se cu acelaşi rezultat, 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf

Cei doi antrenori, Adrian Mutu şi Laurenţiu Reghecampf sunt apropiaţi. Briliantul de pe banca nou-promovatei i-a botezat copilul lui Laurenţiu Reghecampf, dar pe stadion nu va mai fi loc de prietenii. „Ne va aştepta un meci extrem de dificil. Eu sunt naşul copilului lui Reghecampf. E special pentru noi doi pentru că suntem prieteni de când suntem mici. De-a lungul prieteniei noastre am vorbit cum va fi când ne vom întâlni ca antrenori.

În două zile va veni şi această zi şi bineînţeles că ambiţia va fi şi mai mare pentru că suntem prieteni. În rest nu cred că are nicio importanţă. Amândoi ne dorim ca echipele noastre să câştige. Eu sper ca acest meci să nu creeze incidente în Craiova şi să fie un derby doar pe nivel sportiv”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu se teme de ciocnirile dintre fani

Adrian Mutu speră să nu fie probleme între fani şi ciocnirile violente să fie evitate. Nici cu naţul său, Laurenţiu Reghecampf nu a mai vorbit înaintea meciului. „Am vorbit cu el, strict fotbalistic. Glumesc. Îţi dai seama că nu am vorbit fotbalistic. Ne dorim să câştigăm, e doar o tachinare între prieteni. Ştim ce meci ne aşteaptă, atât eu cât şi el. Suntem pregătiţi”, a mai spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova se va disputa duminică seara, de la ora 21.00. Deocamdată, nu se ştie câţi fani vor intra pe stadionul din Bănie. Din ultimele informaţii venite de la autorităţi, datorită faptului că municipiul Craiova este la rata de incidenţă de cazuri de COVID de peste 6 la mia de locuitor, meciul ar trebui să se joace cu fani exclusiv vaccinaţi.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și