Închide meniul
VIDEO

Atletico Madrid – Barcelona 2-0 | Luis Suarez şi-a „distrus” fosta echipă. Gol şi pasă decisivă în 45 de minute! Performanţă uriaşă reuşită împotriva catalanilor!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2021, 23:15

Reclamă
Atletico Madrid – Barcelona 2-0 | Luis Suarez şi-a „distrus fosta echipă. Gol şi pasă decisivă în 45 de minute! Performanţă uriaşă reuşită împotriva catalanilor!

Luis Suarez a înscris în poarta Barcelonei

Profimediaimages

„El Pistolero” a făcut spectacol şi s-a distrat cu defensiva grupării blaugrana. Pe Wanda Metropolitano, Suarez a reuşit un assist superb pentru Thomas Lemar, în minutul 23. A semnat şi o ratare uriaşă, după care nu a mai iertat. Şi-a trecut numele pe tabelă chiar înaintea pauzei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez, gol şi assist în prima repriză din Atletico Madrid – Barcelona

Scăpat din marcaj, Luis Suarez l-a „executat” pe Ter Stegen, din pasa perfectă a lui Thomas Lemar. A reuşit astfel o performanţă uriaşă şi a marcat astfel împotriva tuturor echipelor din La Liga cu care a jucat. Numai Barcelona lipsea de pe lista lui Suarez!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL!

Suarez a refuzat să se bucure după ce a făcut 2-0. L-a făcut totuşi pe Ronald Koeman să îşi pună mâinile în cap!

Reclamă

Mai mult, Luis Suarez a ajutat-o pe Atletico să o conducă pe Barcelona la pauză, la o diferenţă de două goluri, pentru prima dată după o pauză de 26 de ani!

Madrilenii traversau deja o serie excelentă în faţa echipei de pe Camp Nou. Erau neînvinşi în ultimele trei meciuri directe, situaţie cu care nu se mai întâlniseră din 2006!

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona nu l-a mai vrut pe Luis Suarez

Luis Suarez şi-a luat astfel revanţa în faţa echipei care, în 2014, îl aducea de la Liverpool pentru 81 de milioane de euro. Uruguayanul a jucat 6 sezoane pentru catalani, perioadă în care a înscris 147 de goluri în La Liga şi 25 în Champions League. Anul trecut, a fost anunţat că nu mai este nevoie de el pe Camp Nou.

Suarez a ajuns atunci la Atletico şi l-a ajutat pe Diego Simeone să aducă titlul la Madrid. A şi răbufnit după ce a primit trofeul de campion.

Am trăit o perioadă foarte dificilă, ei nu m-au apreciat, iar Atletico mi-a deschis uşa. Pentru asta vreau să mulţumesc acestui club foarte mare, pentru că a avut încredere în mine.

Multă lume a suferit alături de mine, soţia mea, fiul meu… Am mulţi ani în fotbal, dar cred că acesta a fost cel mai greu sezon. Am fost cei mai constanți și meritam titlul.

Știu că Messi se va bucura pentru mine. Chiar mi-a urat succes zilele trecute”, a declarat atunci Luis Suarez.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și