Închide meniul

Diego Simeone şi Luis Suarez, primele reacţii după titlul câştigat de Atletico Madrid: „Un an dificil” + „Nu m-au apreciat la Barcelona”. Atacantul a plâns în hohote. VIDEO

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2021, 22:42

Diego Simeone şi Luis Suarez, primele reacţii după titlul câştigat de Atletico Madrid: „Un an dificil + „Nu m-au apreciat la Barcelona. Atacantul a plâns în hohote. VIDEO

Twitter

Luis Suarez în lacrimi după titlul câştigat de Atletico

Diego Simeone şi Luis Suarez au oferit primele reacţii după ce Atletico Madrid a câştigat titlul de campioană în La Liga în sezonul 2020-2021. Atacantul uruguayan, dat afară de Barcelona, nu a ratat ocazia să îşi taxeze fosta echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone şi Luis Suarez, primele reacţii după titlul câştigat de Atletico Madrid

“Am trăit o perioadă foarte dificilă, nu m-au apreciat, iar Atletico mi-a deschis uşa. Pentru asta vreau să mulţumesc acestui club foarte mare, pentru că a avut încredere în mine.

Multă lume a suferit alături de mine, soţia mea, fiul meu… Am mulţi ani în fotbal, dar cred că acesta a fost cel mai greu sezon. Am fost cei mai constanți și meritam titlul.

Știu că Messi se va bucura pentru mine. Chiar mi-a urat succes zilele trecute”, a declarat Luis Suarez, cu lacrimi în ochi.

Suarez a plâns în hohote în timp ce vorbea la telefon, imediat după finalul partidei. Milioane de fani au vizionat clipul.

Reclamă

Diego Simeone a ţinut să îi amintească pe fanii lui Atletico Madrid cre au pierdut lupta contra coronavirusului.

„Primele senzații pe care le simt sunt legate de faptul că a fost un an dificil. Au decedat suporteri ai lui Atletico Madrid în această perioadă, în acest an, acest truimf este cu totul diferit. Cred că era unul dintre cei mai buni ani în care puteam să triumfăm.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt diferite cele două titluri (n.r. comparativ cu cel din 2014). În zilele acestea, lumea trăiește o situație foarte tristă, dar este extraordinar faptul că am reușit să le oferim o bucurie oamenilor care au suferit foarte mult în ultimul an.

În primele 32 de etape am fost extraordinari, am un respect total pentru jucătorii mei, pentru randamentul pe care l-au dat. Au avut atitudinea perfectă. Au fost momente foarte dificile”, a declarat Diego Simeone.

Atletico Madrid, al 11-lea titlu de campioană a Spaniei

Atletico Madrid este noua campioană din La Liga. Echipa lui Diego Simeone a câştigat lupta cu Real Madrid în ultima etapă. Ambele candidate la titlu au fost conduse cu 1-0, dar au reuşit să revină şi să câştige cu 2-1. Atletico şi-a menţinut în acest fel avansul de două puncte.

Atletico Madrid a câştigat al 11-lea titlu din istorie şi primul după o pauză de 7 ani. Şi succesul din 2014 a fost tot cu Diego Simeone pe banca tehnică. Argentinianul, instalat ca antrenor în 2011, a fost campion cu Atletico şi în 1996, ca jucător.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și