Închide meniul

Atletico Madrid – Barcelona 2-0 | „Depind de rezultate!” Ronald Koeman, „băgat în depresie” de înfrângerea din derby: „Ce mai e de spus?! Acolo s-a decis soarta meciului”

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2021, 8:55

Reclamă
Atletico Madrid – Barcelona 2-0 | „Depind de rezultate! Ronald Koeman, „băgat în depresie de înfrângerea din derby: „Ce mai e de spus?! Acolo s-a decis soarta meciului

Ronald Koeman, reacţie după înfrângerea cu Atletico Madrid

Profimedia

Ronald Koeman a fost anunţat de preşedintele Laporta, chiar înaintea derby-ului cu Atletico Madrid, că are în continuare credit din partea conducerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea cu Atletico Madrid, Ronald Koeman a admis că postul său depinde şi de rezultate.

Dacă mă simt susținut? Da, acum chiar simt că am susținerea clubului. Președintele Joan Laporta vede situația așa cum o văd și eu, dar bineînțeles că depind de rezultate, lucru care este valabil pentru orice antrenor.

Am vorbit la telefon aseară și azi de dimineață despre perioada pe care clubul o traversează. Măcar acum avem claritate. Îl felicit pe Laporta pentru că a stabilit pacea la echipă. Acum trebuie să facem totul pentru a face acest proiect să înainteze, însă este normal să ceară rezultate. Vom munci pentru a le livra„, a spus Ronald Koeman, când a vorbit despre viitorul său.

Atletico Madrid – Barcelona 2-0 | Ronald Koeman, dărâmat după derby-ul cu Atletico

Ronald Koeman a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea din derby.

Reclamă

Cât despre meci… ce mai e de spus? Primul lor gol a provenit dintr-o greșeală a noastră. Înainte de meci am vorbit despre cum trebuie să ne apărăm și nu am făcut asta și în meci. Nici noi nu am avut șanse prea multe. Momentul decisiv a venit la golul al doilea. Atunci s-a decis soarta meciului„, a mai spus antrenorul Barcelonei.

Atletico Madrid – Barcelona 2-0 | Luis Suarez şi-a „distrus” fosta echipă. Gol şi pasă decisivă

Luis Suarez a dat recital în derby-ul Atletico Madrid – Barcelona, din etapa a 8-a din La Liga. Atacantul uruguayan de 34 de ani a avut o primă repriză fabuloasă în faţa fostei sale echipe. Atacantul uruguayan de 34 de ani a avut o primă repriză fabuloasă în faţa fostei sale echipe. Mai mult, Luis Suarez a ajutat-o pe Atletico să o conducă pe Barcelona la pauză, la o diferenţă de două goluri, pentru prima dată după o pauză de 26 de ani!

Madrilenii traversau deja o serie excelentă în faţa echipei de pe Camp Nou. Erau neînvinşi în ultimele trei meciuri directe, situaţie cu care nu se mai întâlniseră din 2006!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și