Închide meniul

Scandal uriaş în Italia după Fiorentina – Napoli 1-2! „Maimuţă nenorocită. Aşa m-au numit”

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 15:42

Reclamă
Scandal uriaş în Italia după Fiorentina – Napoli 1-2! „Maimuţă nenorocită. Aşa m-au numit

Scandal uriaş în Italia după Fiorentina - Napoli 1-2!

Profimediaimages

„Cu privire la expresiile de natură rasistă ale unor suporteri ai echipei Fiorentina la adresa jucătorului formaţiei Napoli, Kalidou Koulibaly, parchetul federal a deschis o anchetă după ce a luat la cunoştinţă rapoartele propriilor inspectori şi declaraţia jucătorului”, se arată într-un scurt comunicat la FIGC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forul a precizat că va contacta şi poliţia din Florenţa pentru a obţine informaţii pentru ancheta sa.

Scandal uriaş în Serie A, după Fiorentina – Napoli 1-2

Fiorentina i-a cerut iertare lui Kalidou Koulibaly, care a fost vizat după meci de scandările rasiste ale spectatorilor. În aceaşi sutuaţie au fost şi coechipierii săi Victor Osimhen şi Frank Zambo Anguissa, potrivit DAZN.

Fără să menţioneze direct acest incident, Osimhen a publicat un mesaj spunând „Nu rasismului”, în italiană şi engleză.

Kalidou Koulibaly a postat un alt mesaj, pe Instagram, în italiană, franceză şi engleză, cerând ca susţinătorii care l-au insultat să fie interzişi „pentru totdeauna” de pe stadioane.

Reclamă

„Maimuţă nenorocită. Aşa m-au numit. Aceşti oameni nu au nicio legătură cu sportul. Ei trebuie identificaţi şi ţinuţi în afara stadioanelor: pentru totdeauna”, a scris el pe contul său de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și