Închide meniul

Scandal monstru în Serie A! Kalidou Koulibaly: „M-au numit maimuţă nenorocită! Trebuie ţinuţi în afara stadioanelor pentru totdeauna!” Italienii au deschis o anchetă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 19:03

Scandal monstru în Serie A! Kalidou Koulibaly: „M-au numit maimuţă nenorocită! Trebuie ţinuţi în afara stadioanelor pentru totdeauna! Italienii au deschis o anchetă

Scandal monstru în Serie A! Kalidou Koulibaly, protagonistul unui nou episod de rasism

Profimedia

Scandal monstru în Serie A! Kalidou Koulibaly, protagonistul unui nou episod de rasism

Comisa de Disciplină a Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC) a anunţat, luni, deschiderea unei anchete după insultele rasiste care l-au vizat pe fundaşul echipei Napoli Kalidou Koulibaly, duminică, la Florenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu privire la expresiile de natură rasistă ale unor suporteri ai echipei Fiorentina la adresa jucătorului formaţiei Napoli, Kalidou Koulibaly, parchetul federal a deschis o anchetă după ce a luat la cunoştinţă rapoartele propriilor inspectori şi declaraţia jucătorului”, se arată într-un scurt comunicat la FIGC, citat de news.ro.

Forul a precizat că va contacta şi poliţia din Florenţa pentru a obţine informaţii pentru ancheta sa.

Fiorentina i-a cerut iertare lui Kalidou Koulibaly, care a fost vizat după meci de scandările rasiste ale spectatorilor. În aceaşi sutuaţie au fost şi coechipierii săi Victor Osimhen şi Frank Zambo Anguissa, potrivit DAZN.

Fără să menţioneze direct acest incident, Osimhen a publicat un mesaj spunând „Nu rasismului”, în italiană şi engleză.

Reclamă

Kalidou Koulibaly cere interzicerea definitivă pe stadioane a suporterilor rasişti

Kalidou Koulibaly a postat un alt mesaj, pe Instagram, în italiană, franceză şi engleză, cerând ca susţinătorii care l-au insultat să fie interzişi „pentru totdeauna” de pe stadioane.

„Maimuţă nenorocită. Aşa m-au numit. Aceşti oameni nu au nicio legătură cu sportul. Ei trebuie identificaţi şi ţinuţi în afara stadioanelor: pentru totdeauna”, a scris el pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și