Închide meniul

Patru jucători noi sub comanda lui Edi Iordănescu! Decizia luată de tehnicianul FCSB după ultimele jocuri

Publicat: 5 octombrie 2021, 8:12

Reclamă
Patru jucători noi sub comanda lui Edi Iordănescu! Decizia luată de tehnicianul FCSB după ultimele jocuri

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Iordănescu a luat această decizie pentru a avea mai multi jucători la dispoziție, ținând cont de faptul că șapte fotbaliști din lotul mare se află la echipele naționale. Edi Iordănescu vrea astfel să le arate și viitorilor jucători cum este atmosfera la prima echipă. Paul Ganea, Ștefan Moraru, Matei Tănasă și David Petruț sunt jucătorii chemați de tehnician la prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, pentru această perioadă de pregătire, Edi Iordănescu îi va avea la dispoziție și pe Florin Tănase și Tavi Popescu, ambii reveniți după accidentări.

Edi Iordănescu a chemat patru juniori să se antreneze cu prima echipă de la FCSB

Ganea este un portar născut în 2005, Petruț este fundaș și are 16 ani, Tănasă este un jucător ofensiv de doar 15 ani, în timp ce Moraru este un atacant de 16 ani.

Juniorii Paul Ganea, Ștefan Moraru, Matei Tănasă și David Petruț s-au pregătit luni alături de jucătorii de la prima echipă.

Roș-albaștrii s-au reunit la Baza Sportivă FCSB, după ce au avut două zile libere, în urma victoriei de la Ploiești„, se arată în comunicatul publicat de FCSB pe Facebook.

Reclamă

Jucătorii de la FCSB convocați la echipele naționale

În această perioadă, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe nu mai puțin de șapte jucători. Cu toții chemați la echipele naționale. Andrei Vald, Claudiu Keseru și Andrei Cordea au fost convocați de Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

Ștefan Târnovanu și Ianis Stoica au fost chemați de Bratu la U21, în timp ce Ovidiu Perianu a fost selecționat de Lobonț pentru reprezentativa U20. Radunovic a fost și el chemat la prima reprezentativă a celor din Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și