Închide meniul

Patru jucători noi sub comanda lui Edi Iordănescu! Decizia luată de tehnicianul FCSB după ultimele jocuri

Reclamă

Publicat: 5 octombrie 2021, 8:12

Patru jucători noi sub comanda lui Edi Iordănescu! Decizia luată de tehnicianul FCSB după ultimele jocuri

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Iordănescu a luat această decizie pentru a avea mai multi jucători la dispoziție, ținând cont de faptul că șapte fotbaliști din lotul mare se află la echipele naționale. Edi Iordănescu vrea astfel să le arate și viitorilor jucători cum este atmosfera la prima echipă. Paul Ganea, Ștefan Moraru, Matei Tănasă și David Petruț sunt jucătorii chemați de tehnician la prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, pentru această perioadă de pregătire, Edi Iordănescu îi va avea la dispoziție și pe Florin Tănase și Tavi Popescu, ambii reveniți după accidentări.

Edi Iordănescu a chemat patru juniori să se antreneze cu prima echipă de la FCSB

Ganea este un portar născut în 2005, Petruț este fundaș și are 16 ani, Tănasă este un jucător ofensiv de doar 15 ani, în timp ce Moraru este un atacant de 16 ani.

Juniorii Paul Ganea, Ștefan Moraru, Matei Tănasă și David Petruț s-au pregătit luni alături de jucătorii de la prima echipă.

Roș-albaștrii s-au reunit la Baza Sportivă FCSB, după ce au avut două zile libere, în urma victoriei de la Ploiești„, se arată în comunicatul publicat de FCSB pe Facebook.

Reclamă

Jucătorii de la FCSB convocați la echipele naționale

În această perioadă, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe nu mai puțin de șapte jucători. Cu toții chemați la echipele naționale. Andrei Vald, Claudiu Keseru și Andrei Cordea au fost convocați de Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

Ștefan Târnovanu și Ianis Stoica au fost chemați de Bratu la U21, în timp ce Ovidiu Perianu a fost selecționat de Lobonț pentru reprezentativa U20. Radunovic a fost și el chemat la prima reprezentativă a celor din Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și