Închide meniul

FCSB, lovită de COVID-19! Trei fotbaliști au fost infectați cu Sars-Cov-2! Cine sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu nu se va putea baza

Reclamă

Publicat: 5 octombrie 2021, 8:42

FCSB, lovită de COVID-19! Trei fotbaliști au fost infectați cu Sars-Cov-2! Cine sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu nu se va putea baza

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

Este vorba de trei jucători pe care Edi Iordănescu nu-i folosea la prima echipă. Fotbaliștii infectați sunt Toma Niga și Răzvan Udrea, plus juniorul David Petruț. Ultimul a fost chemat de tehnician pentru a completa lotul, alături de alți trei juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Udrea apară la Unirea Constanța, dar în ultima perioadă s-a pregătit cu cei de la FCSB. Niga face parte din lotul echipei, dar nu a prins deloc nici măcar banca de rezerve.

Pe lângă aceștia, Iordănescu nu va avea la dispoziție șapte jucători convocați la echipele naționale. Lor li se alătură mai vechii indisponibili, Coman și Panțîru.

Vestea bună pentru tehnician este revenirea căpitanului echipei. Florin Tănase se va antrena cot la cot cu coechipierii. Același lucru îl va face și Octavian Popescu.

Jucătorii de la FCSB convocați la echipele naționale

În această perioadă, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe nu mai puțin de șapte jucători. Cu toții chemați la echipele naționale. Andrei Vald, Claudiu Keseru și Andrei Cordea au fost convocați de Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

Reclamă

Ștefan Târnovanu și Ianis Stoica au fost chemați de Bratu la U21, în timp ce Ovidiu Perianu a fost selecționat de Lobonț pentru reprezentativa U20. Radunovic a fost și el chemat la prima reprezentativă a celor din Muntenegru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și