Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu, fabulos şi la FCSB! A dat gol din curtea bisericii. „Este vremea lui Budi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 14:31

Reclamă
Constantin Budescu, fabulos şi la FCSB! A dat gol din curtea bisericii. „Este vremea lui Budi!

Constantin Budescu, gol din curtea bisericii

Facebook FCSB

Budescu şi-a obişnuit fanii cu execuţii spectaculoase. A marcat din parcarea stadionului din Giurgiu, în momentul în care îmbrăca tricoul Astrei. A venit momentul să facă show şi la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, gol din curtea bisericii

Budescu şi-a reglat tirul din lovitură liberă. A trimis mingea în vinclu, după care s-a în afara terenului de antrenament. S-a apropiat de biserica ridicată de Gigi Becali şi a reuşit o execuţie memorabilă.

Constantin Budescu tocmai a fost decisiv pentru FCSB în confruntarea cu Chincia Târgovişte. A marcat golul victoriei în minutul 90+7. Mijlocaşul a transformat o lovitură de la 11 metri şi a adus toate punctele în tabăra roş-albaştrilor.

Mereu am jucat bine aici, din păcate pentru alte echipe. Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Sunt obişnuit cu presiunea. A fost un meci greu, iar după eliminare ne-a fost mai greu. Am avut ocazii. Ăsta e fotbalul. E foarte mare bucuria. Este un sentiment mult mai plăcut când marchezi în ultimul minut.

De mâine trebuie să revenim. Nu mă simt rău deloc. Depinde de meci, de echipă. Antrenorul decide cine joacă şi cine nu. Avem un singur obiectiv şi trebuie să facem o echipă puternică care să ajungă în grupele Europa”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și