Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Bernadette Szocs a rupt tăcerea! Cum a ajuns la tenis de masă dubla campioană europeană: „Eram încăpăţânată, voiam la masă din prima”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 10:55

Bernadette Szocs a scris istorie deja în tenisul de masă. Are doar 26 de ani, dar este deja campioană europeană de tenis de masă cu echipa României în 2017 şi în 2019. Dar asta nu e tot. Berni este campioană Top 16 Europa la seniori în 2019, campioană a Ligii Asiei în 2017, și multiplă medaliată națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs rupe tăcerea

Invitată la AS.RO, cu Cătălin Oprişan, campioana noastră a vorbit despre începuturile din sport. Avea doar 6 ani şi jumătate când a ajuns prima dată în sală. „Plecam la concursuri cu ai mei. Fratele meu a câştigat prima medalie, era foarte fericit. Le-am spus la ai mei că vreau să practic şi eu acest sport, să câştig şi eu o medalie. Aveam doar 6 ani şi jumătate.

Luni m-am dus cu fratele meu la sală şi m-au pus să joc cu peretele la 6 ani jumate. Eu am vrut la masă din prima. Eram încăpăţânată. Până atunci, eram la liceul cu program sportiv şi făceam gimnastică. Cu timpul, s-a făcut la liceu o sală în care într o parte era şi masă de tenis de masă. E mereu am fost mai mult cu băieţii. Mereu îi luam maşinuţele fratelui meu. Dacă el se juca cu maşinuţele eu de ce să mă joc cu Barbie. Barbie au rămas noi. Dar de când am ajuns la tenis de masă am renunţat şi la maşinuţe”, a dezvăluit campioana noastră.

Bernadette Szocs se promovează singură pe reţelele de socializare

Bernadette Szocs se promovează de una singură pe reţelele de socializare, dar spune că nu a fost deloc afectată de căderea reţelelor de socializare de acum două zile. „Nu am fost deloc supărată când a picat facebook-ul. Am stat cu căţeluşul meu. Nu l-am văzut de o lună şi am profitat să stau cu el. Când sunt plecată folosesc facebook şi Instagram, dar când sunt acasă prefer să fac alte lucruri. Mi-am cumpărat o casă acum în Bucureşti. Pentru mine Instagramul e pe primul loc. Încerc să mă promovez singură”, a mai spus Bernadette Szocs.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și