Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Bernadette Szocs a rupt tăcerea! Cum a ajuns la tenis de masă dubla campioană europeană: „Eram încăpăţânată, voiam la masă din prima”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 10:55

  • Bernadette Szocs a rupt tăcerea
  • Cum a ajuns la tenis de masă dubla campioană europeană

Bernadette Szocs a scris istorie deja în tenisul de masă. Are doar 26 de ani, dar este deja campioană europeană de tenis de masă cu echipa României în 2017 şi în 2019. Dar asta nu e tot. Berni este campioană Top 16 Europa la seniori în 2019, campioană a Ligii Asiei în 2017, și multiplă medaliată națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs rupe tăcerea

Invitată la AS.RO, cu Cătălin Oprişan, campioana noastră a vorbit despre începuturile din sport. Avea doar 6 ani şi jumătate când a ajuns prima dată în sală. „Plecam la concursuri cu ai mei. Fratele meu a câştigat prima medalie, era foarte fericit. Le-am spus la ai mei că vreau să practic şi eu acest sport, să câştig şi eu o medalie. Aveam doar 6 ani şi jumătate.

Luni m-am dus cu fratele meu la sală şi m-au pus să joc cu peretele la 6 ani jumate. Eu am vrut la masă din prima. Eram încăpăţânată. Până atunci, eram la liceul cu program sportiv şi făceam gimnastică. Cu timpul, s-a făcut la liceu o sală în care într o parte era şi masă de tenis de masă. E mereu am fost mai mult cu băieţii. Mereu îi luam maşinuţele fratelui meu. Dacă el se juca cu maşinuţele eu de ce să mă joc cu Barbie. Barbie au rămas noi. Dar de când am ajuns la tenis de masă am renunţat şi la maşinuţe”, a dezvăluit campioana noastră.

Reclamă

Bernadette Szocs se promovează singură pe reţelele de socializare

Bernadette Szocs se promovează de una singură pe reţelele de socializare, dar spune că nu a fost deloc afectată de căderea reţelelor de socializare de acum două zile. „Nu am fost deloc supărată când a picat facebook-ul. Am stat cu căţeluşul meu. Nu l-am văzut de o lună şi am profitat să stau cu el. Când sunt plecată folosesc facebook şi Instagram, dar când sunt acasă prefer să fac alte lucruri. Mi-am cumpărat o casă acum în Bucureşti. Pentru mine Instagramul e pe primul loc. Încerc să mă promovez singură”, a mai spus Bernadette Szocs.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Eliza Samara - Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40)
Tenis de masă • 9:18
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024
Bernadette Szocs - Adriana Diaz, duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
Tenis de masă • 6:56
Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
Bernadette Szocs, "o clasă peste" adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024
Tenis de masă • 27 mart., 21:27
Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă”
Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024
AntenaPLAY • 27 mart., 20:57
Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY)