Închide meniul

Imagine de colecţie cu Nadia Comăneci şi mama sa pe bârnă: „Are 80 de ani şi numărătoarea continuă!” Cum arată mama „Zeiţei de la Montreal”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 11:05

Imagine de colecţie cu Nadia Comăneci şi mama sa pe bârnă: „Are 80 de ani şi numărătoarea continuă! Cum arată mama „Zeiţei de la Montreal

Nadia Comăneci, decorată de preșeintele Klaus Iohannis

Instagram Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă din istoria României, a postat pe reţelele de socializare o imagine rară alături de mama sa. Aceasta a avut şi un mesaj emoţionant pentru cea care i-a dat viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine de colecţie cu Nadia Comăneci şi mama sa pe bârnă

Mama și cu mine, pe bârna de echilibru… are 80 ani și numărătoarea continuă„, este mesajul postat de Nadia Comăneci ce însoţeşte fotografia de colecţie.

Cum arată şi ce face fiul Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci are o căsnicie perfectă cu Bart Conner. Cei doi au un fiu care le calcă pe urme părinţilor. Cuplul celebru are o vilă evaluată la 400.000 de dolari în orăşelul Norman, aflat în propiere de Cleveland, Ohio. Căsătoriţi în 1996, cei doi îl au alături pe fiul lor Dylan.

Dylan îşi doreşte să calce pe urmele părinţilor. Este un împătimit al sportului şi a câştigat deja un concurs de gimnastică. Practică şi fotbal, hochei, golf şi înot.

Reclamă

Copilul Nadiei Comăneci seamănă leit cu Bart Conner (62 de ani), cel care a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 1984.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Bart Conner (@bartconner)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și