Închide meniul

Imagine de colecţie cu Nadia Comăneci şi mama sa pe bârnă: „Are 80 de ani şi numărătoarea continuă!” Cum arată mama „Zeiţei de la Montreal”

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 11:05

Imagine de colecţie cu Nadia Comăneci şi mama sa pe bârnă: „Are 80 de ani şi numărătoarea continuă! Cum arată mama „Zeiţei de la Montreal

Nadia Comăneci, decorată de preșeintele Klaus Iohannis

Instagram Nadia Comăneci

  • Imagine rară cu Nadia Comăneci
  • Cum arată mama „Zeiţei de la Montreal”

 

Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă din istoria României, a postat pe reţelele de socializare o imagine rară alături de mama sa. Aceasta a avut şi un mesaj emoţionant pentru cea care i-a dat viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine de colecţie cu Nadia Comăneci şi mama sa pe bârnă

Mama și cu mine, pe bârna de echilibru… are 80 ani și numărătoarea continuă„, este mesajul postat de Nadia Comăneci ce însoţeşte fotografia de colecţie.

Reclamă

Cum arată şi ce face fiul Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci are o căsnicie perfectă cu Bart Conner. Cei doi au un fiu care le calcă pe urme părinţilor. Cuplul celebru are o vilă evaluată la 400.000 de dolari în orăşelul Norman, aflat în propiere de Cleveland, Ohio. Căsătoriţi în 1996, cei doi îl au alături pe fiul lor Dylan.

Dylan îşi doreşte să calce pe urmele părinţilor. Este un împătimit al sportului şi a câştigat deja un concurs de gimnastică. Practică şi fotbal, hochei, golf şi înot.

Reclamă

Copilul Nadiei Comăneci seamănă leit cu Bart Conner (62 de ani), cel care a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 1984.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Bart Conner (@bartconner)

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Când a realizat Nadia Comăneci că a uimit o lume întreagă, după JO de la Montreal
Gimnastică • 20 mart., 17:54
Când a realizat Nadia Comăneci că a uimit o lume întreagă, după JO de la Montreal: „Erau 10.000 de oameni la aeroport”
Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic
Extra • 8 mart., 9:05
Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic, după decizia fantastică de la TAS!
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru Simona Halep, după victoria de la TAS
WTA • 5 mart., 20:40
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru Simona Halep, după victoria de la TAS: „Era şi timpul!”
Câţi bani primeşte Nadia Comăneci de la statul român în 2024
Diverse • 27 feb., 8:58
FOTO
Câţi bani primeşte Nadia Comăneci de la statul român în 2024. Ce s-a întâmplat după măsurile de austeritate luate de Guvern
Gestul făcut de Nadia Comăneci la 47 de ani după ce a uluit întreaga lume
Diverse • 8 feb., 16:58
FOTO
Gestul făcut de Nadia Comăneci, la 47 de ani după ce a uluit întreaga lume