Închide meniul
Foto

Cum s-a răzbunat Anamaria Prodan pe femeia celebră care i-ar fi furat iubitul! Sunt dezvăluiri incendiare despre soţia lui Laurenţiu Reghecampf: „Prietenia dintre noi se rupsese”

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 11:33

Reclamă
Cum s-a răzbunat Anamaria Prodan pe femeia celebră care i-ar fi furat iubitul! Sunt dezvăluiri incendiare despre soţia lui Laurenţiu Reghecampf: „Prietenia dintre noi se rupsese”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Lorena Balaci s-a decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre actuala soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan. Între impresară şi fiica lui Ilie Balaci există legături incredibile din trecut. Eugen Trică, fostul soţ al Lorenei Balaci, ar fi fost împreună cu Anamaria Prodan chiar înainte de a se căsători cu Lorena Balaci. Dar asta nu e tot. Un alt bărbat ar fi fost la fel de apropiat de cele două.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-a răzbunat Anamaria Prodan

Lorena Balaci a vorbit despre povestea lansată de Anamaria Prodan, conform căreia i l-ar fi ”furat” pe Eugen Trică. Mai mult, se pare că impresara s-ar fi căsătorit din răzbunare cu Tibi Dumitrescu, fostul iubit al rivalei sale. Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că a fost la un pas să se mărite cu Eugen Trică.

Fiica lui Ilie Balaci are însă o altă versiune a poveştii, diferită de cea spusă de Anamaria Prodan, actuala soţie a lui Laurenţiu Reghecampf. Venirea în România a lui Tibi Dumitrescu a fost prilejul ideal pentru ca Anamaria Prodan să se răzbune pe rivala ei.

Lorena Balaci o contrazice pe Anamaria Prodan

Lorena Balaci a dezvăluit ce fel de relație a avut cu Tibi Dumitrescu, tatăl celor două fiice ale Anamariei Prodan. Mai mult, fosta soție a lui Eugen Trică a recunoscut că nu s-a mai văzut cu impresara de 15 ani şi că relaţia lor este inexistentă în acest moment.

„Eu cu Tibi aveam o relație de prietenie de foarte, foarte, mult timp. O relație de prietenie de cât el juca baschet, eu jucam baschet, ne întâlneam cu liceele în campionate. Era o prietenie. Tibi plecase ulterior în America, iar prietenia dintre noi rupsese. Nu a fost o poveste de iubire în adevăratul sens al cuvântului.

Reclamă

Nu, nu m-am mai întâlnit de foarte multi timp cu Anamaria. Cred că nu ne-am mai întâlnit de 15 ani, nici nu știu când ne-am întâlnit ultima dată pentru că eu nu am o viață mondenă. Viața mea socială este foarte restrânsă.”, a dezvăluit Lorena Balaci, conform playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și