Închide meniul

Lovitură pentru Mircea Rednic! Nu vrea să vină la Dinamo: „Au avut o întâlnire şi l-a refuzat”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 12:23

Reclamă
Lovitură pentru Mircea Rednic! Nu vrea să vină la Dinamo: „Au avut o întâlnire şi l-a refuzat

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

AS.ro

Mircea Rednic şi-ar fi dorit să îl aducă la Dinamo pe Ionel Dănciulescu, dar fostul jucător care a mai avut funcţii administrative în club l-a refuzat ăpe noul antrenor al „câinilor”. Cel puţin deocamdată nu se pune problema unui come-back la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Mircea Rednic

Mircea Rednic şi Ionel Dănciulescu au avut mereu o relaţie bună, dar acum antrenorul nu a mai avut noroc. Danciu-gol este manager general la CS Dinamo şi nu ar vrea să renunţe la acel proiect. Fostul atacant a vorbit despre șansele de a reveni la Dinamo.

„Rămâne de văzut ce se va întâmpla, sunt angrenat într-un proiect aici, la Clubul Sportiv, la Academia de copii, 6-14 ani. Când vine vorba de Dinamo, niciodată nu am spus «nu». Întotdeauna am iubit această echipă, o iubesc și o voi iubi în continuare. E greu de spus în acest moment, probabil aș fi putut să mă întorc în alte situații, probabil și eu aș fi meritat mai mult, am fost dedicat trup și suflet acestui club, vorbesc pe fapte. Timpul va decide și vom vedea ce se va întâmpla. Au fost momente în care, cred eu, aș fi meritat mai mult.

În acest moment sunt aici și vom vedea ce se va întâmpla. Dinamo și Mircea Rednic contează foarte mult pentru mine”, a spus Dănciulescu, anunţă sport.ro.

Ionel Dănciulescu l-a refuzat pe Mircea Rednic

Şi preşedintele celor de la CS Dinamo, Ionuț Popa, a vorbit despre situația stadionului din Ștefan cel Mare, dar a dezvăluit că Ionel Dănciulescu va continua în cadrul Clubului Sportiv Dinamo și că ar fi refuzat oferta venită dinspre Rednic.

Reclamă

„Chiar am vorbit cu Danciu, mai devreme. A fost la o întâlnire cu domnul Rednic astăzi și a refuzat”, a declarat Ionuț Popa, conform playsport.ro.

Şi Iuliu Mureşan şi-ar fi dorit ca Ionel Dănciulescu să revină la Dinamo. „Dacă vine Dănciulescu, eu m-aș bucura, sau Marius Niculae. Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm. A zis că se gândește, a mai amânat. Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipă. Azi poate fi Niculae sau Dănciulescu, zic eu”, a spus Iuliu Mureșan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și