Închide meniul

Lovitură pentru Mircea Rednic! Nu vrea să vină la Dinamo: „Au avut o întâlnire şi l-a refuzat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 12:23

Lovitură pentru Mircea Rednic! Nu vrea să vină la Dinamo: „Au avut o întâlnire şi l-a refuzat

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

AS.ro

Mircea Rednic şi-ar fi dorit să îl aducă la Dinamo pe Ionel Dănciulescu, dar fostul jucător care a mai avut funcţii administrative în club l-a refuzat ăpe noul antrenor al „câinilor”. Cel puţin deocamdată nu se pune problema unui come-back la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Mircea Rednic

Mircea Rednic şi Ionel Dănciulescu au avut mereu o relaţie bună, dar acum antrenorul nu a mai avut noroc. Danciu-gol este manager general la CS Dinamo şi nu ar vrea să renunţe la acel proiect. Fostul atacant a vorbit despre șansele de a reveni la Dinamo.

„Rămâne de văzut ce se va întâmpla, sunt angrenat într-un proiect aici, la Clubul Sportiv, la Academia de copii, 6-14 ani. Când vine vorba de Dinamo, niciodată nu am spus «nu». Întotdeauna am iubit această echipă, o iubesc și o voi iubi în continuare. E greu de spus în acest moment, probabil aș fi putut să mă întorc în alte situații, probabil și eu aș fi meritat mai mult, am fost dedicat trup și suflet acestui club, vorbesc pe fapte. Timpul va decide și vom vedea ce se va întâmpla. Au fost momente în care, cred eu, aș fi meritat mai mult.

În acest moment sunt aici și vom vedea ce se va întâmpla. Dinamo și Mircea Rednic contează foarte mult pentru mine”, a spus Dănciulescu, anunţă sport.ro.

Ionel Dănciulescu l-a refuzat pe Mircea Rednic

Şi preşedintele celor de la CS Dinamo, Ionuț Popa, a vorbit despre situația stadionului din Ștefan cel Mare, dar a dezvăluit că Ionel Dănciulescu va continua în cadrul Clubului Sportiv Dinamo și că ar fi refuzat oferta venită dinspre Rednic.

Reclamă

„Chiar am vorbit cu Danciu, mai devreme. A fost la o întâlnire cu domnul Rednic astăzi și a refuzat”, a declarat Ionuț Popa, conform playsport.ro.

Şi Iuliu Mureşan şi-ar fi dorit ca Ionel Dănciulescu să revină la Dinamo. „Dacă vine Dănciulescu, eu m-aș bucura, sau Marius Niculae. Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm. A zis că se gândește, a mai amânat. Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipă. Azi poate fi Niculae sau Dănciulescu, zic eu”, a spus Iuliu Mureșan.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și