Închide meniul
Video

„Ne lipseşte de mult timp o calificare!” Adrian Mutu, mesaj pentru Mirel Rădoi înaintea „războaielor” cu Germania şi Armenia. Ce a spus despre viitorul său: „Cu siguranţă că mi-aş dori”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 12:25

Adrian Mutu a prefaţat România - Finlanda

Adrian Mutu este expertul Antena 1 | Hepta

România are nevoie să termine pe locul 2 în grupa de calificare. Înaintea ultimelor patru meciuri din grupă, România se află pe locul trei în grupă, cu 10 puncte, din 6 etape. Primul loc este ocupat de Germania, cu 15 puncte, iar pe poziția secundă se află Armenia, cu 11 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu speră că Rădoi poate duce naţionala României la Campionatul Mondial din 2022, ce se va disputa în Qatar.

Adrian Mutu, mesaj pentru Mirel Rădoi înaintea „războaielor” cu Germania şi Armenia

Eu sper ca el să fie selecţionerul care ne duce la Cupa Mondială. Ne lipseşte de foarte mult timp o calificare„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate pentru Antena Sport. „Briliantul” visează ca într-o bună zi să fie selecţionerul naţionalei de seniori a României.

Dacă mi-aş dori, cu siguranţă că da, dar peste ani de zile. Nu acum. Am spus şi atunci când am făcut pasul, să plec de la naţionala de tineret, pentru că îmi doream să antrenez o echipă de club. Să învăţ meseria asta bine şi, atunci când voi fi pregătit, să am o experienţă necesară pentru a putea fi selecţioner. Timpul imi va spune acest lucru„, a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu: „Nu doar Rădoi este criticat, ci toţi selecţionerii”

Adrian Mutu a fost întrebat şi despre criticile pe care le primeşte Mirel Rădoi din cauza selecţiei pe care o face. Fostul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948 e de părere că aceste critici fac parte din „fişa postului” de selecţioner.

Reclamă

Nu doar Rădoi este criticat, ci toţi selecţionerii au fost criticaţi. Asta e un lucru normal, naţionala României are o importanţă majoră. Mulţi oameni îşi dau cu părerea, multi oameni critică. Face parte din fişa postului pentru un antrenor, atunci când selectioneaza anumiţi jucători dupa strategia pe care o are în cap„, a mai spus Mutu.

Lotul României pentru meciurile cu Germania şi Armenia, din preliminariile CM 2022

Programul naționalei României

România mai are de disputat patru meciuri în preliminariile pentru Mondialul din 2022, care va avea loc în Qatar.

Înaintea ultimelor patru meciuri din grupă, România se află pe locul trei în grupă, cu 10 puncte, din 6 etape. Primul loc este ocupat de Germania, cu 15 puncte, iar pe poziția secundă se află Armenia, cu 11 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și