Închide meniul
UPDATE

OFICIAL | Adrian Mutu, OUT de la FC U Craiova 1948. Cutremur în Oltenia. Marius Şumudică, favorit să preia echipa

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 17:00

OFICIAL | Adrian Mutu, OUT de la FC U Craiova 1948. Cutremur în Oltenia. Marius Şumudică, favorit să preia echipa

Adrian Mutu ar antrena gratis naţionala României

Hepta

  • FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2
  • Adrian Mutu a fost demis de la FC U Craiova 1948

Update: FC U Craiova 1948 a anunţat oficial despărţirea de Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Adrian Mutu și Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării.

Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări”, au anunţat oltenii.

Reclamă

Conform digisport.ro, conducerea oltenilor nu a suportat seria negativă a echipei care nu a mai bătut pe nimeni în Liga 1 de la meciul cu Academica Clinceni (2-1), disputat pe pe 7 august. Astfel, echipa a ajuns pe 13 şi a pierdut şi derby-ul cu Universitatea Craiova, poate cel mai important meci al sezonului, cel puţin pentru fani.

Reclamă

Chiar dacă avea o clauză de 300.000 de euro dacă ar fi fost dat afară de familia Mititelu, Mutu nu este interesat să o activeze, decizia despărţirii fiind de comun acord, susţine prosport.ro.

Adrian Mutu s-a despărţit de FC U Craiova 1948

Adrian Mutu susţinea după eşecul cu rivala din oraş că e dispus să se dea la o parte, în cazul în care conducerea oltenilor va dori despărţirea. Craiova lui Mutu se află pe locul 13, cu doar două victorii în 11 etape.

„Eu nu țin de scaun. Sunt aici, rămâne la latitiduinea conducerii să decidă ce se va întâmpla. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist. Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva. Dar nu-mi dau demisia”, a declarat Adi Mutu la finalul jocului din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, avertisment pentru patronul echipei sale

Mutu a ținut să-l avertizeze pe fostul patron al echipei sale, după meciul pierdut cu Craiova lui Reghecampf. „Briliantul” i-a reamintit lui Mititelu că formația pe care o pregătește este o nou promovată.

„Cred că lucrurile se pot îndrepta. Să nu uităm că suntem o nou-promovată, iar lucrurile nu merg ca la celelalte echipe care sunt de mai mult timp în Liga 1”, a mai spus Mutu.

Marius Şumudică, dorit la Craiova

Primul pe lista oltenilor, după despărţirea de Adi Mutu este Marius Şumudică. Şumi nu are echipă după despărţirea de CFR Cluj, dar oltenii au concurenţă serioasă, din Arabia Saudită.

Marius Şumudică a anunţat că abia aşteaptă să revină pe banca tehnică a unei echipei. „Sunt liniștit, însă îmi lipsesc antrenamentele, îmi lipsesc jocurile, dar asta este, în viața oricărui antrenor apar astfel de perioade. Aștept să iau această decizie și sper ca în cel mult o lună să semnez un nou contract.

Nu se pune problema să merg la Rapid, însă știți foarte bine ce înseamnă pentru mine Rapidul, înseamnă totul. Este viața mea, acolo m-am simțit cel mai bine, am făcut performanță ca jucător, însă în momentul de față nu se pune problema ca să merg la Rapid. Rapidul are un antrenor foarte bun, care i-a promovat”, a spus, recent, Marius Șumudică, ultima oară la CFR Cluj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4