Închide meniul

Anamaria Prodan, mesaj sfâşietor: „Te iubesc, icoana mea!”

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 13:01

Reclamă
Anamaria Prodan, mesaj sfâşietor: „Te iubesc, icoana mea!

Anamaria Prodan, mesaj emoţionant

Instagram Anamaria Prodan

Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani, iar Anamaria Prodan a ţinut să posteze un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. „Te iubesc, icoana mea!„, este mesajul plin de emoţie al soţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Este lesne de înţeles că 6 octombrie este o zi cu o încărcătură emoţională mare pentru Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, a încetat din viaţă pe 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri tulburătoare: „Îmi apare mereu mama în vis”

Anamaria Prodan şi-a iubit enorm mama, iar dovadă sunt mărturiile tulburătoare făcute de vedetă.

„Se duc frații mamei mele, soțul mamei mele. Merg non-stop acolo. Am femeia mea care merge zilnic și plătește, face curățenie. Și eu, de fiecare dată când vin acasă, merg la mormântul ei. Chiar vorbeam cu tatăl meu și spunea că se duc să pună florile pe mormânt.
Când mi-e greu, îmi apare mereu mama în vis. Tata mai rar, dar mama întotdeauna. Și șitu că dacă o visez îmi este bine. Niciodată când am visat-o nu mi s-a întâmplat ceva rău. Dimpotrivă, am visat-o în momentele cheie, în momentele cele mai grele și în vis întotdeauna m-a ajutat și mi-a deschis ochii„, dezvăluia Anamaria Prodan pentru impact.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom llupta pnetru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor Vezi toate știrile
Citește și