Închide meniul

Anamaria Prodan, mesaj sfâşietor: „Te iubesc, icoana mea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 13:01

Anamaria Prodan, mesaj sfâşietor: „Te iubesc, icoana mea!

Anamaria Prodan, mesaj emoţionant

Instagram Anamaria Prodan

Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani, iar Anamaria Prodan a ţinut să posteze un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. „Te iubesc, icoana mea!„, este mesajul plin de emoţie al soţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Este lesne de înţeles că 6 octombrie este o zi cu o încărcătură emoţională mare pentru Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, a încetat din viaţă pe 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri tulburătoare: „Îmi apare mereu mama în vis”

Anamaria Prodan şi-a iubit enorm mama, iar dovadă sunt mărturiile tulburătoare făcute de vedetă.

„Se duc frații mamei mele, soțul mamei mele. Merg non-stop acolo. Am femeia mea care merge zilnic și plătește, face curățenie. Și eu, de fiecare dată când vin acasă, merg la mormântul ei. Chiar vorbeam cu tatăl meu și spunea că se duc să pună florile pe mormânt.
Când mi-e greu, îmi apare mereu mama în vis. Tata mai rar, dar mama întotdeauna. Și șitu că dacă o visez îmi este bine. Niciodată când am visat-o nu mi s-a întâmplat ceva rău. Dimpotrivă, am visat-o în momentele cheie, în momentele cele mai grele și în vis întotdeauna m-a ajutat și mi-a deschis ochii„, dezvăluia Anamaria Prodan pentru impact.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și